Connect with us

UTILE

Cumpara un apartament in noul complex President Residence Craiova

Published

on

n ultima perioadă, piața imobiliară din România s-a aflat în plină ascensiune, și nu puțini dintre cei care și-au cumpărat o locuință au ales un imobil aflat într-un ansamblu rezidențial nou construit.

Evident, Capitala și Clujul conduc detașat la acest capitol, dar din urmă vin tare și orașe precum Sibiu, Constanța și Craiova. Chiar și în condițiile în care pandemia de coronavirus a părut că pune stăpânire pe viețile noastre, românii nu au încetat să se gândească la o locuință proprietate personală, iar una aflată într-un ansamblu rezidențial s-a transformat pentru mulți dintre ei într-un vis devenit realitate.

 

Mai mult decât o simplă casă

 

Aminteam ceva mai sus despre cele trei orașe care vin puternic din urmă. Craiova se află printre ele, iar aici avem de a face cu ceva cu adevărat special: residence Craiova, respectiv ansamblul rezidențial President, cel mai mare de acest gen din oraș.

 

Un spațiu desprins din povești

 

Acesta ansamblu este situat pe Calea București, în zona Viitorul, și vine în fața doritorilor cu 800 de apartamente, multe spații comerciale, spații verzi, locuri de joacă, un complex hotelier, și să nu uităm nici de cele 800 de parcări sub și supraterane. Spre deosebire de alte ansambluri rezidențiale, unde spațiul pus la dispoziția celor urmau să locuiască în apartamente nu era unul prea generos, aici avem de a face cu o cu totul altă situație: apartamente de tip studio, cu două sau trei camere, cu un confort de invidiat. Astfel, persoanele care vor alege ansamblul rezidențial President au la dispoziție apartamente cu uși exterioare prevăzute cu sistem antiefracție, bine isolate fonic și termic, tâmplărie PVC Salamander 5 camere, sticlă tripan, feronerie Roto, uşi interioare, gresie și faianță de calitate excelent, parchet de bună calitate pentru trafic intens, centrală termică, încălzire prin pardoseală, camera de baie dotate cu cabină de duș sau cadă, baterii Kludi, chiar și preechipare aer condiţionat. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, așa că și celelalte utilități sunt prezente: conexiune la telefon, cablu, internet, contorizare individuală la apă, gaze, curent electric. Accesul în incinta blocului și în parcare este securizat, iar blocul are parte și două lifturi Schindler, care au o capacitate opt persoane fiecare. Pentru zidăria exterioară și interioară s-au folosit materiale marca Ytong 40 cm clasa A+.

Advertisement

Ce ar mai fi de adăugat? Poate doar faptul, deloc de neglijat, că vor exista multe spații verzi, băncuțe pentru relaxare, o parcare pentru bicicleta, una subterană pentru autoturisme, care este dotată și adăposturi antiaeriene, și chiar posturi pentru alimentarea mașinilor electrice ale craiovenilor care locuiesc aici.

 

Avantajele unui ansamblu rezidențial

 

Cu siguranță că atunci când ai citit rândurile de mai sus, ai gândit și tu, precum majoritatea oamenilor, că avem de a face cu costuri ridicate, că sigur este ceva ”care nu miroase a bine”, pentru că au fost multe cazuri de acest gen prezentate în media. Nu trebuie să gândești așa, ci hai mai bine să vedem care ar fi avantajele unui ansamblu rezidențial. Poate, cine știe, într-un viitor nu prea îndepărtat, va fi locul pe care îl vei numi, cu drag, ”acasă”.

 

Confort ridicat

 

Un apartament sau o casă dintr-un ansamblu rezidențial are parte de un confort sporit, pentru că avem de a face cu o bună eficiențp termică. Chiar de la proiectarea spațiilor acestea sunt astfel gândite încât să avem parte de confortul termic dorit, atât pe perioada sezonului cald, cât și în iernile geroase.

 

Advertisement

Siguranță ridicată

 

Cele mai multe dintre ansamblurile rezidențiale construite în ultima perioadă stau mult mai bine la capitolul siguranță. Nu est vorba doar despre agenți de pază care păzesc zona, ci și de montarea unor tehnologii de ultimă generație care să te facă să te simți mult mai în siguranță. Nu este vorba doar despre interfon, care a devenit deja o normalitate, ci despre sisteme de supraveghere video, sisteme de alarmă compleze, bariere de acces comandate din cartelă, detectoare de gaz sau incendii.

 

Locuri de parcare

 

În ultima vreme, locurile de parcare au devenit deja un lux, și cu siguranță știi și tu despre ce vorbim. Atunci când avem de a face cu un ansamblu rezidențial construit de profesioniști, nu trebuie să îți mai faci astfel de griji, pentru că există suficiente locuri de parcare pentru cei care locuiesc aici. Evident, va fi ceva mai scump, dar se merită fiecare ban.

 

Spații verzi și locuri de joacă

 

Advertisement

După o bună perioadă în care zonele verzi sau locurile de joacă pentru cei mici au fost trecute la capitolul ”diverse”, și nimeni nu le dădea importanța cuvenită, lucrurile au început să se schimbe în bine. Prin urmare, atunci când vei alege un amsamblu rezidențial pentru locuința personală, cu siguranță vei avea parte de relaxarea oferită de unul sau mai multe spații verzi și locuri de joacă unde cei mici se vor simți bine. Mai mult, există ansambluri rezidențiale dotate cu o piscină sau cu alte zone de relaxare destinate celor care locuiesc aici, ceea ce duce la creșterea gradului de confort și a valorii investiției.

 

Locuințe spațioase

 

Majoritatea dintre cei locuiesc la bloc o fac între acele spații gri, după cum spun și versurile unei cunoscute formații. Aspectul dezolant al acestora nu se regăsește într-un amsamblu rezidențial, unde avem un stil aerisit, cu locuințe spațioase, unde te bucuri de tot confortul pe care ți-l dorești.

Singurul dezavantaj al ansamblurilor rezidențiale ar fi prețul mai ridicat al locuințelor, dar în ultima vreme se observă o scădere a acestora, așa că studiază bine ofertele și vezi dacă nu cumva reușești și tu să îți vezi visul cu ochii!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending