Cumpărați un proiect de casă de la Smart Home și câștigați la pachet modificările făcute gratuit - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ADVERTORIALE

Cumpărați un proiect de casă de la Smart Home și câștigați la pachet modificările făcute gratuit

Published

on

proiecte de casa de la smart home concept

Să investiți într-o casă a devenit un fel de moto al zilelor noastre. Românii par să fie setați pe ideea de a deține o proprietate, fie că o vor folosi pentru a locui, fie chiar pentru a o închiria. Sună ideal, dar până la a avea casa dorită veți trece prin foc și sabie. Sunt multe cazuri ale celor care au rămas cu un gust amar pentru că fie aveau bani, dar nu găseau echipa competentă să le pună în scenă arhitectura dorită, fie aveau idei și cine să le implementeze, însă nu aveau suficienți bani.

Cu Smart Home Concept le puteți avea pe toate la un loc. Începeți prin a viziona portofoliul de proiecte case mici, iar dintre acestea ce vi se potrivește va fi alegerea făcută. Greu de găsit ceva de-a gata, vă veți gândi. Însă cei de la Smart Home Concept vin cu o ofertă, iar aceasta ține cont de posibilitatea de a face modificările dorite, fără că acest lucru să mai implice și alte costuri. Dacă proiectul va fi achiziționat de aici, alte modificări vor fi gratuite, doar că va trebui menținută aceeași suprafață construită conform cu proiectul inițial.

Casa mică este rentabilă?

Depinde ce vă doriți, depinde de teren, de bugetul disponibil. Proiectanții vor găsi și soluții. Este exact aceeași poveste ca diferențele între casa cu un singur nivel sau cea cu etaj. Ce economisiți din amprenta casei veți compensa cu înălțimea ei, cu etajele formate. O casă mică poate fi exploata pe înălțime și puteți opta, în timp, pentru mansardă, de ce nu.

În portofoliul de la Smart Home Concept regăsim proiecte de casă mică, construcții ce pot ajunge și la 120 de mp și nu sunt în sistem duplex. Fără garaj, însă cu 3 dormitoare, poate fi deja suficient și în orice caz mai bine decât apartamentul oricât de generos, însă la bloc.

Convingerea de a investi într-o casă, oricât de mică ar fi aceasta, chiar dacă nu se încadrează în standardele clasice – vă mutați la casă pentru spațiu cât mai generos față de apartamente – vine și pe fondul pandemic. În ultima vreme ne-am dat seama cu toții cât de important este să avem spațiu intim mai  generos și câtă libertate înseamnă să avem cât stăm la curte.

Descoperiți ofertele Smart Home Concept în pagina oficială.

 

Contact:

Smart Home Concept

str. Matei Voievod nr. 35

sector 2, București.

0728 407 562

0721 965 884

office@smarthomeconcept.ro

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending