Cunoaste-o pe Larisa Popa, Miss Universe Romania 2011! (galerie foto) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cunoaste-o pe Larisa Popa, Miss Universe Romania 2011! (galerie foto)

Published

on

In cadrul concursului Miss Universe Romania 2011, juriul competitiei si publicul au decis ca reprezentanta Romaniei la Miss Universe 2011 sa fie concurenta cu numarul 15, Larisa Popa.

Larisa are 24 de ani, a absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri economice internationale din cadrul Universitatii „Spiru Haret”. Publicul o cunoaste inca de anul trecut, cand s-a numarat printre cele 30 de finaliste ale Miss Universe Romania. Desi s-a calificat in Top 10, Larisa a considerat ca evolutia ei nu a fost una multumitoare, asa ca a decis sa-si analizeze greselile, sa le corecteze si sa revina in concurs in 2011.

In Romania, tinerele nu stiu inca ce presupune antrenamentul pentru o astfel de competitie. Si eu am aflat, anul trecut, de la organizatori. Asa ca stiam inca dinaintea finalei ca nu sunt destul de pregatita pentru a castiga. Drept pentru care, imediat dupa ce am parasit cantonamentul, mi-am facut o lista de lucruri ce trebuiau corectate si am actionat in consecinta. Am vizionat ore si ore intregi, materiale video cu finale internationale din trecut, am citit tot ce-am gasit despre concursuri de frumusete, am studiat fotografiile detinatoarelor de titluri internationale si iata, ca anul acesta am venit hotarata sa castig!” – declara Miss Universe Romania 2011, Larisa Popa.

De luni, 1 august, Larisa Popa va intra intr-un program de pregatire intensiv pentru marea finala. Miss Universe Romania 2011 va beneficia de sedinte foto zilnice, filmari, cursuri de dictie, machiaj si coafura, repetitii pentru miscare scenica, probe de costume pentru alegerea garderobei de concurs.

„Larisa are o fizionomie complexa, o fuziune perfecta intre fermitatea maxilarului, expresivitatea pometilor, forma ideala a ochilor si senzualitatea buzelor. Toate acestea fac sa i se potriveasca multe tipuri de machiaj, lasand astfel libertate totala celui care o are ca model” spune Cristian Buca, Make-up artis oficial al Miss Universe Romania Organization.

Odata cu castigarea competitiei, Larisa Popa a devenit una dintre imaginile casei Sover, pentru promovarea celei mai noi linii de ochelari de soare..

În cadrul concursului Miss Universe Romania 2011 au fost decernate alte 7 premii, dupa cum urmeaza: Premiul I (First Runner up) – Alexandra Camelia Hadade (Oradea), Premiul al II-lea – Beatrix Julia Hack (Targu Mures), Premiul al III-lea – Emanuela Elena Radu (Bacau), Miss Fotogenie – Oana Maria Dumitrescu (Brasov), Miss Popularitate – Jihan Shanabli (Bucuresti), Premiul Presei – Iulia Monica Dumitrescu (Cluj – Napoca) şi Miss Congeniality – Sabina Hodor (Piatra Neamt).

Miss Universe Romania, Larisa Popa va pleca pe 20 august în Brazilia, la Sao Paulo, unde va petrece 3 săptămâni şi jumătate în cantonamentul celei de-a 60-a ediţii a Miss Universe. Pe 12 septembrie va concura pentru cel mai important titlu al frumuseţii, alături de alte peste 80 de finaliste din întreaga lume, în cadrul unui spectacol transmis de NBC în 200 de ţări.

Vezi foto cu toate castigatoarele Miss Universe Romania 2011

Comentarii

comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending