Connect with us

Emisiuni

Cupa Davis în direct la TVR 1 şi TVR HD; de vineri incepe Romania – Finlanda

Published

on

Reclame

TVR asigură 14 ore de transmisiuni directe, pe parcursul a trei zile, pentru iubitorii de tenis

TVR 1 şi TVR HD vor transmite în direct în 14, 15 şi 16 septembrie confruntarea România – Finlanda, din cadrul turneului de tenis Cupa Davis.Clujul îşi face loc astfel pe harta tenisului mondial, urmând să găzduiască, în premieră pentru oraşul de sub Feleac, meciul de Cupa Davis dintre Romania şi Finlanda.


Pentru a se menţine în grupa I a zonei euro-africane, jucătorii români trebuie să se impună în faţa finlandezilor în weekendul 14-16 septembrie. Meciurile au loc în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca, echipa României fiind condusă de căpitanul nejucător clujean Ciprian Porumb.

Cele două reprezentative s-au mai întâlnit o singură dată, în 1996, în Finlanda, când echipa noastră a învins cu scorul de 3 la 2. Echipa României îi are în componenţă pe Marius Copil, Victor Crivoi, Horia Tecău, Florin Mergea şi căpitan nejucător pe Ciprian Porumb. Din echipa Finlandei fac parte: Jarkko Nienminem, Harri Heliovaara, Timo Nieminen, Micke Kontinen, iar căpitan nejucător este Kim Tiilikainen.

Programul transmisiunilor în direct ale TVR 1 şi TVR HD este următorul:

  • Vineri, 14 septembrie, 13.00 – 19.00;

 

  • Sâmbătă, 15 septembrie, 15.00 – 19.00;

 

  • Duminică, 16 septembrie, 13.00 – 17.00.

 

Comentariul partidelor va fi asigurat de Daniel Chican şi Cristian Mîndru, iar producătorul transmisiunilor este Valentina Stelescu.

România în Cupa Davis: Ţara noastră are 139 de întâlniri disputate, bilanţul victorii-înfrângeri fiind 71-68. România a fost de 14 ori în Grupa Mondială şi de trei ori finalistă a competiţiei: în 1969, 1971 şi 1972.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending