Cupa Davis pe canalele LOOK SPORT! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Sport

Cupa Davis pe canalele LOOK SPORT!

Published

on

Canalele LookSport transmit în perioada 25 noiembrie – 5 decembrie finalele Cupei Davis care se vor desfășura în 3 țări: Austria, Spania și Italia.

Competiția va fi pe terenuri hard- indoor și vor juca 18 echipe naționale. Australia, Austria Columbia, Croația, Cehia, Ecuador, Germania, Ungaria, Italia, Kazahtan, Suedia și SUA sunt cele 12 echipe calificate. Acestora se adaugă cele 4 semifinaliste de anul trecut Spania, Canada, Marea Britanie și Rusia, precum și două națiuni care au primit wild card-uri, Franța și Serbia. 

Canalele LookSport au pregătit iubitorilor de tenis o serie întreagă de meciuri de la Davis Cup, o competiție de tradiție care se va desfășura la Madrid, Innsbruck și Torino. Astfel, pe 25 noiembrie, de la ora 17.00, pe LookSport 3, iubitorii tenisului vor vedea echipele Canadei și Suediei, iar pe 26 noiembrie, de la ora 17.00, LookSport va transmite meciurile dintre Serbia și Austria. De luni, 29 noiembrie până joi, 2 decembrie, inclusiv, canalele Look Sport vor transmite sferturile de finală, de la Innsbruck și Torino.

Look Sport va transmite vineri, 3 decembrie, și sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 17.00, cele două semifinale care se vor desfășura la Madrid. Marea finală a Cupei Davis va fi pe Look Sport 3, duminică, 5 decembrie, de la ora 17.00.   

Canalele LookSport îți dau o întâlnire de neratat cu una dintre cele mai vechi competiții din tenisul mondial, care reunește orgoliile naționale, cei mai buni tenismeni ai momentului și o competiție de neratat!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending