Connect with us

A-Z NEWS

CUPA DAVIS: România, condusă cu 3-0 de Olanda, ratează barajul pentru Grupa Mondială

Published

on

Reclame

Perechea Florin Mergea/Andrei Dăescu a fost învinsă, sâmbătă, de cuplul Jean-Julien Rojer/Igor Sijsling, România pierzând astfel şi al treilea meci al întâlnirii cu Olanda, din turul II al Grupei I a zonei Euro-Africane şi ratând accederea la barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis.

Mergea şi Dăescu, care au evoluat pentru prima oară într-un meci de dublu pentru România în Cupa Davis, au fost învinşi cu scorul de 6-3, 7-6 (7/3), 6-7 (3/7), 3-6, 9-7, după patru ore şi 17 minute de joc.

Vineri, în primele două partide ale întâlnirii de la Amsterdam, Petru Alexandru Luncanu (443 ATP), debutant în Cupa Davis, a fost învins cu scorul de 6-1, 6-3, 6-3 de Thomas Schoorel (132 ATP), iar Andrei Dăescu (680 ATP), de asemenea debutant, a pierdut cu scorul de 3-6, 3-6, 4-6 în faţa lui Robin Haase (53 ATP).

Duminică sunt programate meciurile Robin Haase – Petru Alexandru Luncanu şi Thomas Schoorel – Andrei Dăescu.

Sursa: Mediafax

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending