Connect with us

Reality Show

Cuplurile Mireasa, momente speciale înainte de marea finală a show-ului

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Ultima săptămână din competiţia Mireasa, înainte de marea finală a sezonului cinci, difuzată luni, 18 iulie, la Antena 1, le-a oferit cuplurilor aflate în cursa pentru marele premiu, la fel ca şi în sezoanele trecute, posibilitatea de a petrece timp împreună şi de a se cunoaşte mai bine, în afara casei, în cadrul unor fantasy date-uri. 

Marea finală a sezonului cinci Mireasa, difuzată luni, 18 iulie, de la ora 14:00, la Antena 1, se apropie cu paşi repezi, astfel că cele trei cupluri rămase în competiţie: Giovana şi Sese, Sabrina şi Perneş, Alina şi Valentin fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment. După ce şi-au ales deja costumele, rochiile şi accesoriile, zilele acestea cuplurile trăiesc intens povestea lor, în cadrul unor fantasy date-uri atent pregătite de echipa de producţie a show-ului.

Advertisement

Ce surprize le-au pregătit acestora, dar mai ales, cum se vor bucura de clipele de libertate unul în compania celuilalt, telespectatorii vor afla chiar în marea finală, când vor putea urmări imagini în premieră. Cine va fi cuplul câştigător al sezonului cinci, cel care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de Euro, telespectatorii vor afla urmărind marea finală Mireasa, luni, de la ora 14:00, la Antena 1. 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending