marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniCurg noi acuzații grave la adresa unui post de televiziune de top!...

  Curg noi acuzații grave la adresa unui post de televiziune de top! Ce se întâmplă în spatele uşilor închise ale celui mai longeviv concurs de talente este sfâşâietor

  O concurentă de la Vocea României face praf PRO TV şi spune tot adevărul sfâşâietor despre cel mai longeviv concurs de talente, care a câştigat milioane de români, realizat la PRO TV. Xonia Costinar, fosta participantă de la Vocea României, a făcut mai multe mărturisiri, despre ce se întâmplă de fapt la celebra emisiune muzicală.

  Tânăra cântăreață, care la rândul ei predă cursuri de canto, a fost de-a dreptul dezamăgită de regia din spatele show-ului de pe Pro TV, dar și de nivelul de pregătire al unuia dintre jurați.

  „Nici măcar nu m-au ascultat erau plictisiți.”

  Povstea Xeniei de la Vocea României începe într-un mod destul de interesant. Aceasta a început să fie contactată în urmă cu cinci ani de zile, când a primit propunerea de a participa în concurs. După multe insistențe, abia acum a acceptat. Inițial i s-a promis că va ajunge în finală, căci totul este pregătit. Ceea ce a urmat după, schimbă total cursul lucrurilor.

  Dezamăgită de experiența de la Vocea României, Xenia a decis să facă public tot adevărul, de la început și până la final.

  „Absolut totul este regizat. Totul începe acum 5 ani de zile când primesc un telefon de la Vocea României și ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că nu am timp. Eu la rândul meu antrenez, predau canto și nu am timp să vin la concurs, plus că nu mi se pare că mi se potrivește. Și eu mi-au spus: <<Nu-i nicio problemă, trimiteți-ne studenții dumneavoastră să vină la Vocea României. Eu le-am spus studenților mei, nu au fost prea interesați. În fine…
  Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5, ani să vin să particip la Vocea României, că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat, până anul acesta. Îmi spun că producătorii chiar mă vor, eu o să ajung până în finală, totul este pregătit, că mă duc direct în etapa de dinainte de audițiile pe nevăzute (…).
  În mod normal nu aș fi acceptat, dar am zis ok, dacă tot insistă de 5 ani de zile, hai să încerc să mă duc să văd cum e, nu am nimic de pierdut. Însă, stați să vedeți ce urmează!”
  , și-a început tânăra povestirea pe contul ei de TikTok. După ani de insistențe tânăra a acceptat într-un final, să participe la Vocea României, şi spre surprinderea ei, producătorii i-au ales o piesă care nu se preta pe tiparul concursului și care, în niciun caz, nu avea să o propulseze către marea finală.

  „Bun, am acceptat, mă duc la București și mi-au spus să pregătesc cinci piese. Le-am spus: nu aș vrea cinci piese, dacă tot m-ați chemat aș vrea să vin cu o singură piesă pe care mi-am pregătit-o (…).
  Și mi-au spus: <>. Am ales cinci piese de factură diferită: muzică ușoară, tot, și am mai pus o piesă de muzică clasică. Eu am terminat canto clasic, și am zis să pun și o piesă de muzică clasică, sigur nu o să o aleagă, dar am pus-o așa, să fie la umplutură.
  Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: <>, oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: <>”, mărturisește Xenia Costinar.

  Irina Rimes, gafă de zile mari!

  Din spusele Xeniei, îndrăgita cântăreață nu a știut diferența unor termeni muzicali: tremolo şi vibrato.
  După ce a început să cânte melodia clasică pe care producătorii i-au ales-o, Xenia a avut parte de un șoc în timp ce era pe scenă: niciun scaun nu s-a întors. Dezamăgită a fost și de jurați, în special de Irina Rimes. Mai mult decât atât, jurata a corectat-o când de fapt aceasta nu știa diferența între „tremolo și vibrato”, însă momentul gafei ar fi fost tăiat la montaj.

  @bellaisabella.19

  Adevarul din spatele camerelor de filmat la Vocea Romaniei! #foryou #vocearomaniei #goviral

  ♬ Sad Music – Max-Music
  Roxana Voicu - Reporter Corespondent

  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

  Roxana Voicu - Reporter Corespondenthttps://www.radardemedia.ro
  Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente