Connect with us

AUDIENȚE TV

Curierul Jason Statham a livrat la Pro Tv primul loc în topul audienţelor

Avatar

Published

on

Peste 2.000.000 de telespectatori de la nivelul întregii populaţii a României au urmărit Curierul, filmul cu Jason Statham în rolul principal difuzat de Pro Tv duminică, 18 septembrie. Postul din Pache Protopopescu a fost duminică, 18 septembrie, în intervalul orar 20:33 – 22:20, lider absolut de audienţă, atât pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi pe publicul din mediul urban.

Astfel, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro Tv a obţinut o medie de nu mai puţin 8,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 25%, în timp ce Antena 1 înregistra de două ori mai puţin, respectiv 3,4 puncte de rating şi 9,8% cotă de piaţă.

Şi pe publicul din mediul urban Pro Tv a deţinut supremaţia şi a înregistrat, în medie, 7,7 puncte de rating şi un share de 18,2%, în timp ce Antena 1 avea de două ori mai puţin, 3,8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de doar 9%.

Pro Tv a fost lider absolut de audienţă cu toate că, în intervalul orar 20:20 – 21:28, Antena 1 a difuzat X Factor, show-ul pe care concurenţa a mizat în această toamnă. În acest interval, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Pro Tv a înregistrat, în medie 7,5 puncte de rating şi 23% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 avea de aproape două ori mai puţin, respectiv 4,4 puncte de rating şi 13,4% cotă de piaţă. Pe publicul din mediul urban, Pro Tv a fost tot lider, cu un rating de 7 puncte şi o cotă de piaţă de 17%, spre deosebire de Antena 1 care avea doar 4,8 puncte de rating şi 11,7% cotă de piaţă.

Comentarii

comments

Reporter Corespondent | roxana.voicu@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending