Connect with us

BAZAR

Curs despre istoria Mercedes-Benz la un centru cultural pentru copii

Avatar

Published

on

Loredana Tache, fondatoarea Centrului Cultural Top Kids pentru părinţi isteţi şi copii de top, are noi proiecte în derulare. Astfel, din această toamnă, în programa Top Kids se va regăsi un curs special, destinat istoriei unuia dintre cele mai mari branduri mondiale de automobile, Mercedes-Benz. Derulat împreună cu compania româno-germană Auto Schunn, proiectul vizează crearea unui mediu creativ şi inedit pentru ca elevii să descopere informaţii şi lucruri interesante despre industria generală a automobilelor iar apoi despre fascinanta istorie a universului Mercedes-Benz.

Top Kids este un centru cultural în adevăratul sens al cuvântului, nu un after school. “Scopul nostru nu este doar suprevegherea copiilor și temele școlare, ci mai ales dezvoltarea personală a fiecăruia dintre ei, pe multiple planuri, descoperirea și susținerea propriilor talente și aptitudini. Sunt convinsă că acest proiect aflat în România în fază de pionierat, va fi înţeles şi adoptat de întreaga noastră societate. Un curs despre istoria Mercedes-Benz va fi unul atât educativ cât şi recreativ şi sunt convisă că la el vor dori să participe atât cei mici dar şi părinţii lor”, spune Loredana Tache.

Cu o activitate intensă şi interactivă, în care se regăsesc cursuri, evenimente speciale, ateliere de meserii şi creative, serbări semestriale şi program after school, Top Kids se mândreşte în primul rând cu rezultatele şcolare ale copiilor săi, net îmbunătăţite faţă de anii anteriori. Activităţile speciale făcute cu ajutorul unor psihologi instruiţi și cu experiență în lucrul cu copiii au dus la dezvoltare personală prin echilibrarea emoțiilor și învățarea comunicării. Majoritatea copiilor care au trecut pragul Centrului Top Kids au devenit după doar câteva luni mai deschiși, mai echilibrați, iubitori, extrovertiți, veseli, au închegat prietenii serioase și lucrează în echipă.
Recent, Loredana Tache a devenit posesoarea unui autoturism Mercedes-Benz, modelul GLC, achiziţionat din reţeaua de showroom-uri Auto Schunn

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending