Connect with us

EVENTS

Cursa de 24 de ore de la Le Mans – din culise pe Discovery Channel (9- 12 iunie), in direct pe Eurosport (13 – 14 iunie)

Published

on

Reclame

Legendarul eveniment revine pe Eurosport și Eurosport 2 cu transmisiuni fără egal, care vor prezenta ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE calificările (10-11 iunie), sesiunea de warm-up (13 iunie) și, integral, Cursa de 24 de ore de la Le Mans (13 – 14 iunie).

Eurosport va transmite timp de 23 de ore ÎN DIRECT, iar Eurosport 2 va completa spectacolul ÎN DIRECT, non-stop, în timpul celor două magazine de 24 de minute, difuzate pe Eurosport.

În plus, fanii pot urmări cele mai recente interviuri, reportaje și analize despre acest eveniment în magazinul 24 de minute de la Le Mans, transmis de la boxe și difuzat în fiecare zi din timpul săptămânii (8 – 14 iunie). Experții vor fi invitați să analizeze acţiunea întregii săptămâni, iar magazinul va oferi detalii despre cei mai renumiţi piloți și tehnicienii echipelor favorite.

Pasionații de motorsport pot intra în culisele evenimentului urmărind povestea lui Patrick Dempsey și a echipei sale Porsche 911 GT3 RSR în emisiunea Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey, care va fi difuzată de pe 9 până pe 12 iunie, în fiecare zi, de la ora 23:00, pe Discovery Channel.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans – acolo unde tehnologia întâlnește sportul

Editia din acest an a Cursei de 24 de ore de la Le Mans se anunță a fi un eveniment memorabil. Cu această ocazie, sportul întâlnește tehnologia pentru a crea unul dintre cele mai spectaculoase programe transmise de Eurosport.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans s-a transformat în terenul perfect de testare a noilor tehnologii. Audi, Porsche, Toyota și Nissan sunt implicate aici cu prototipuri hibrid, o expresie a tendințelor tehnologice actuale, cu accent și pe protejarea mediului înconjurător.

Cursa de 24 de ore de la Le Mans va putea fi urmărită și pe eurosportplayer.com, unde fanii au parte de acoperire amplă pe canalele bonus, secvențe filmate cu camere aflate la bordul mașinilor și transmisiuni în direct, neîntrerupte, din cadrul cursei.

Trăiți în direct experiența complată a Cursei de 24 de ore de la Le Mans

– ÎN DIRECT: Sesiunea de warm-up, calificările și cursa propriu-zisă

– BONUS: Și mai multe transmsiuni în direct pe canale bonus

– VOD: Retrăiți cele mai bune momente

Fanii se pot bucura de o acoperire completă a evenimentului, urmărind cea mai spectaculoasă cursă de anduranță din lume, cu transmisiuni în direct pe canale bonus, inclusiv secvențe filmate cu camere montate la bordul mașinilor participante și un feed neîntrerupt din cadrul cursei, transmisă în direct. Mai mult decât atât, utilizatorii pot prelua controlul asupra cursei prin intermediul opțiunii ce permite derularea înapoi cu până la 3 ore a materialului. De asemenea, fanii pot urmări cele mai interesante momente ale cursei cu ajutorul serviciului VOD.

În culisele cursei de 24 de ore de la Le Mans

În aşteptarea Cursei de 24 de ore de la Le Mans transmisă în direct pe Eurosport, povestea lui Patrick Dempsey și a echipei sale Porsche 911 GT3 RSR va fi disponibilă în emisiunea Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey, care va fi difuzată de pe 9 până pe 12 iunie, în fiecare zi, de la ora 23:00, pe Discovery Channel.

Iată descrierea programului Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey,de pe Discovery Channel:

Lista de actori legendari deveniți piloți de curse nu este lungă, dar conține nume emblematice, precum Paul Newman, Steve McQueen sau James Garner.

Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey  îl urmărește pe actor pregătindu-se de competiție împreună cu echipa lui, al cărei coproprietar este vedeta Alessandro Del Piero. De la recrutarea sponsorilor și probele preliminarii, până la soluțiile pe care actorul trebuie să le găsească pentru a-și menține în echilibru viața de familie și cariera la Hollywood, seria îl urmărește pe Dempsey alături de echipa lui, Porsche 911 GT3 RSR, gata să riște totul pe această pistă istorică de curse a Europei.

„Cursele auto reprezintă adevărata mea pasiune, iar participarea la Le Mans a fost cea mai dificilă încercare din viața mea. Le Mans forțează deopotrivă limitele pilotului și ale mașinii, testând puterea de concentrare, măiestria și anduranța mai mult decât oricare alt eveniment de acest gen din lume. Efortul de a intra în Le Mans e aproape la fel de dificil ca și cursa în sine. Programul prezintă o perspectivă totală a întregii curse, cu toate momentele bune sau mai puțin bune trăite pe parcurs”, a declarat Patrick Dempsey.

Foto credit: GRAYLING Romania

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending