Connect with us

Reality Show

Cursa Iubirii de la Prima TV a reuit la casting zeci de cupluri pregătite să intre în aventura vieții

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Emoții, zâmbete, determinare și multe povești de viață impresionante. Producătorii show-ului toamnei de la Prima TV, Cursa iubirii, au trăit alături de zecile de cupluri venite la preselecție o zi plină de încărcătură emoțională. De la cupluri ce aveau câteva luni de relație până la cupluri cu experiență și care au sărbătorit deja nunta de argint, toți au venit la sediul Prima TV cu un singur gând: să intre în Cursa iubirii pentru a-și testa relația și pentru a câștiga premiul de 15.000 de euro și o vacanță exotică de o săptămână.

Ziua castingului a început cu dreptul, cuplurile demonstrând că se cunosc și că își doresc premiul cel mare.  Pe parcursul întregului show, ale cărui filmări vor începe în curând,  alături de concurenți se vor afla Cove ( Gabriel Coveșeanu), prezentatorul Cursei iubirii, dar și un psihoterapeut specializat în terapia de cuplu. La preselecții au fost prezente cupluri din București și din toate colțurile țării.

Dorința de a intra în cursă a fost atât de mare pentru un cuplu participant încât partenerul, amator de sporturi extreme și experiențe unice, a fost prezent fizic iar iubita lui a luat parte prin…Zoom. Gheorghe și Iuliana Trifan au peste 50 de ani de viață și 30 de ani de când sunt împreună. Joviali și plini de energie, ei au mărturisit că sunt dornici să încerce ceva nou și vor să le împărtășească celor de acasă secretul longevității relației lor.

Tineri, frumoși, carismatici, dezinvolți, cu sex appeal, toți participanții la castingul Prima TV au demonstrat că sunt dispuși să-și depășească problemele din relație, dar și limitele,  în Cursa iubirii, un format de televiziune original Prima TV care va începe în toamnă.

În fiecare episod, cuplurile vor fi supuse unor probe eliminatorii care le vor testa rezistența fizică, abilitatea de a lucra în echipă, dar și relația de cuplu, pusă la încercare în fața celor mai neașteptate provocări.  “Am întâlnit cupluri dornice de aventură, încântate de ideea de a-și testa limitele împreună, timp de o lună. În plus, toate cuplurile au fost foarte deschise în a ne spune care e problema relațională cea mai importantă pe care vor să o rezolve cu ajutorul psihoterapeutului emisiunii. Așadar, vom avea competiție cu miză, care va genera tensiune; vom avea consistență a ideilor, prin abordarea problematicii de cuplu; vom avea și aventură în locații emblematice din țară, unele dintre ele puse în valoare în premieră într-un show tv. Prin urmare, promitem o emisiune complexă, o competiție strânsă și, așa cum se întâmplă mereu în reality-uri, mult neprevazut”, spune LUCIAN MOLDOVAN, producătorul emisiunii Cursa Iubirii.

În această toamnă, la Prima TV este vremea competiției pentru testul suprem dat iubirii. Cursa iubirii este un reality show săptămânal, ale cărui filmări încep în curând.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending