Cursuri gratuite acreditate de CNFPA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cursuri gratuite acreditate de CNFPA

Published

on

Ca urmare a identificării nevoilor de formare şi perfecţionare exprimate prin intermediul chestionarului online, postat pe site-ul www.totiegali.ro, Consorțiul proiectului „Împreună pentru informarea, conștientizarea și promovarea egalității de șanse și gen” anunță lansarea Cursului Formator de formator. Cursul, acreditat de Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA), se va desfășura, în perioada 25 martie – 1 aprilie a.c., la Rin Grand Hotel București.

Cursul, cu titlu gratuit, este dedicat exclusiv grupului vulnerabilfemei, care va beneficia de o formă de pregătire interactivă, în conformitate cu pedagogia modernă de formare a adulților. De asemenea, participantele vor beneficia de consiliere și îndrumare în transpunerea în practică a celor învățate.

„Sperăm ca acest produs educațional, susținut de profesioniști în domeniu, să contribuie la dezvoltarea profesională a femeilor, să reprezinte o rampă de lansare în carieră, sau impulsul de care reprezentantele sexului feminin au nevoie pentru a deveni tinere antreprenoare” a declarat Gabriel Petrea, Managerul proiectului.

Uniunea Națională a tuturor Studenților din România, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului și Federația Națională Sindicală Alma Mater, parteneri în proiectul „Împreună pentru informarea, conștientizarea și promovarea egalității de șanse și gen”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, sunt susținători și promotori ai educației de calitate, ai dezvoltării și utilizării potențialului individual.

„În calitatea noastră de mesageri autorizați ai cunoașterii este important să ne focalizăm atenția pe   valorificarea capitalului uman, pe dezvoltarea durabilă a educației, pe sprijinirea inițiativelor civice în domeniu. Nu cantitatea informațiilor furnizate, ci calitatea acestora ar trebui să stea la baza alegerilor individuale. Furnizarea unei educații calitative, acesta reprezintă obiectivul consorțiului” a adăugat Anton Hadăr, Președinte FNS Alma Mater.

 „A investi în educația indivizilor înseamnă cea mai bună alegere pentru comunitate. De aceea, trebuie să sprijinim și să încurajăm participarea grupurilor vulnerabile, dar nu numai, la programele de formare profesională. Această investiție își va produce efectele pe termen lung, contribuind la bunăstarea comunității”, a completat Gabriel Petrea.

Pentru Cursul Formator de formatori înscrierile se fac până cel târziu la data de 19 martie, completând câmpurile solicitate pe site-ul proiectului „Impreună pentru informarea, conștientizarea și promovarea egalității de șanse și gen”, http://www.totiegali.ro/cursuri.

Persoană de contact: Andreea Birdeanu, andreea.birdeanu@totiegali.ro, tel. 0737514530.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending