Connect with us

A-Z NEWS

Cursuri IT cu certificare de la GoIT România: învață ușor și eficient

Published

on

Pentru multă lume, impresia este ca lumea IT și cursurile IT se adresează doar unei anumite categorii de persoane, cei care sunt pasionați de calculatoare și îți petrec tot timpul butonând un calculator. Alții cred ca pentru a fi programator, îți trebuiesc studii avansate. Însă aceste impresii sunt departe de adevăr. 

În ziua de azi, atunci când aplici pentru un loc de muncă, nu contează  doar  studiile, cât ce știi ce faci, mai ales  pe piața muncii din domeniul IT. Trebuie sa fii capabil să îți demonstrezi competențele, expertiza tehnică și capacitatea de a duce la îndeplinire cerințele postului, iar pentru acest lucru, GoIT România vine în întâmpinarea ta dezvoltând cursuri IT online certificate. Cursurile IT se adresează atât celor începători, care pot ajunge la un nivel avansat, cât și celor care doresc să se perfecționeze pe anumite arii. Cursurile sunt online, sunt acreditate și îți dau șansa să ai o diplomă și o calificare pe care o poți folosi la diverse locuri de muncă din domeniu. 

Ce beneficii obții parcurgând aceste cursuri IT de la GoIT România?

  • Calificare la un job în IT sau intrarea pe piața IT
  • Câștiguri financiare satisfăcătoare
  • Asimilarea de noi cunoștințe în domeniul IT
  • Ești la curent cu ultimele trenduri și cerințe din domeniul IT
  • Varietate de opțiuni în alegerea carierei

Calificare la un job în IT sau intrarea pe piața IT

Dacă ai deja un job în domeniul IT, cursurile IT sunt un instrument să devii mai bun, mai performant și să ai orizonturi mai extinse în jobul tău. Te ajută să devii mai competitiv și cu un pas în fața celorlalți. Dacă nu ai încă un job în IT, dar ți-ai dori să devii programator, tehnician, dezvoltator de aplicații sau orice altceva în acest sector, cursurile IT sunt o rampă de lansare. O diplomă te ajută să ieși din mulțime, iar competențele acumulate pe durata cursurilor te vor ajuta sa pășești cu încredere în lumea IT. 

Câștiguri financiare satisfăcătoare

Într-o lume în care totul se digitalizează și în care trăim mai mult în online, sunt la mare căutare specialiștii. Câștigurile sunt pe măsură, pentru că cererea este mai mare decât oferta și pentru că se știe că profesioniștii din domeniul IT sunt foarte bine plătiți. Chiar și pentru un job entry-level, plata este mai mare decât media de pe piața muncii. 

Asimilarea de noi cunoștințe în domeniul IT

Participarea la cursuri IT ține creierul activ, în priză. De multe ori, participanții la cursuri IT care se provoacă să învețe mai mult, să facă lucruri noi, își regăsesc entuziasmul și energia și devin mai adaptabili. Dacă a trecut ceva timp de când ai învățat ceva nou, cursurile IT sunt un exercițiu excelent pentru mintea ta.

Să fii la curent cu ultimele trenduri și cerințe din domeniul IT

Lumea și în special lumea IT este într-o continuă schimbare. Totul se mișcă rapid , așa că a rămâne relevant în aceste circumstanțe nu este tocmai ușor. Alegând cursurile IT potrivite, această sarcină devine mai ușoară. Cursurile IT sunt online astfel fiind accesibile pentru oricine dorește să nu rămână în urmă. Să te pui la zi cu trendurile sau să adaugi cunoștințe la un set de competențe pe care deja le ai, este foarte apreciat și te menține printre top performeri. 

Varietate de opțiuni în alegerea carierei

IT-ul se regăsește implicat în orice alt sector, fiind astfel o alegere versatilă de carieră. De la fabrici, agricultură până la sistemele de sănătate, partea de IT se regăsește peste tot. Așadar atunci când alegi o carieră în IT, poți să o faci într-un sector care se aliniează și cu alte interese. 

Domeniul IT la rândul lui este foarte vast și în funcție de ceea ce îți place, ai o gamă largă de opțiuni. Cursurile IT te ajută să intri în aceasta lume a IT-ului sau sâ te perfecționezi pe specializarea ta.

  • Dezvoltare software: această specializare se referă la dezvoltarea de programe și aplicații pe care le folosim pe calculatoarele și telefoanele noastre, dar și în magazine, fabrici, corporații, spitale. Chiar și această specializare se împarte pe sub-specializări, oferind multe opțiuni de carieră. 
  • Dezvoltare web: IT-iștii din acest domeniu sunt considerați artiști, pentru că îmbină vizualul cu perfomanța website-ului pe care îl crează
  • Tehnician suport IT: sunt de obicei îngerii păzitori din companii, care intervin atunci când apar probleme IT de orice natură, atât de hardware, cât și de software
  • Administratori IT: specialiștii care se asigură de funcționarea corectă a serverelor și a sistemelor

Un bun specialist IT poate să lucreze și pe cont propriu, în sistem freelance sau project based, iar cursurile IT te ajută și să descoperi care specializare ți se potrivește cel mai bine. 

Investiția în cursuri IT sunt o investiție în tine, în viitorul și în bugetul tău.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

id="ads-radardemediaro-sidebar">
Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending