Connect with us

A-Z NEWS

Cursurile au inceput in forta la Intact Media Academy

Published

on

Reclame

 

 La o saptamana de la deschidere, Intact Media Academy a avut ieri primul invitat special. Mircea Badea s-a intalnit cu studentii pentru o sesiune de doua ore in care le-a impartasit din experienta lui de televiziune.

Desi timizi la inceput, cursantii au avut multe intrebari si au intrat intr-un dialog aprins cu Mircea Badea, la final doi dintre ei mergand chiar cu vedeta in platou, sa vada cum este realizata emisiunea „In Gura Presei”.

Mircea Badea este primul dintr-un sir de vedete pe care Intact Media Academy le aduce in calitate de invitati speciali. Pe parcursul celor trei luni de curs, trainerii care ii vor indruma pe cursantii celor patru specializari ale academiei sunt: Gabriela Vranceanu Firea, Mihai Gadea, Alessandra Stoicescu, Victor Ciutacu, Simona Gherghe, Mihaela Calin, Dan Capatos, Niels Schnecker, Lucian Mandruta, Dan Negru, Cristina Stanciuescu, Dana Mladin, Eugen Kelemen, Sebi Boteanu, Vali Caloiu, Leo Moga, Ileana Carstea, Tudor Lucaciu, Neil Coltofeanu, Trestiana Cristian, Cristi Geambasu, Alexandru Agarici, Alex Molovata, Ferenc Vasas.

In prima saptamana de studiu, cursantii au facut cunostinta cu toti trainerii si au aflat de la acestia informatiile introductive pentru disciplinele pe care le sustin. De asemenea, au primit si primele teme, pe care le-au rezolvat cu mult entuziasm.

Nu in ultimul rand, ca o recunoastere a valorii demersului Intact Media Group, Intact Media Academy a obtinut deja autorizarea Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor. In urma absolvirii cursurilor de trei luni, studentii Intact Media Academy obtin un certificat de absolvire a cursurilor de formare in urmatoarele meserii: reporter, prezentator tv, editor imagine, cameraman-fotoreporter, diploma fiind recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei sociale, precum si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Intact Media Academy este o institutie de formare profesionala care isi propune sa adune experienta celor mai titrati jurnalisti din mass-media romaneasca si sa transforme munca, reusitele si chiar esecurile sau greselile lor in cel mai complex program educational creat pentru mass-media din Romania. Astfel, Intact Media Academy contribuie nemijlocit la formarea viitoarelor generatii de profesionisti, avand ca punct de pornire cei 20 de ani de experienta si inspiratie ai Intact Media Group.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending