Connect with us

A-Z NEWS

Cursurile de engleza pentru copii, un adevarat „radar“ pentru atingerea succesului ca adulti!

Published

on

Bazele succesului obtinut la varsta adulta se pun inca din copilarie. Parintii constienti aleg cursuri de engleza pentru copii, stiind ca astfel acestia dobandesc de timpuriu abilitati si cunostinte care vor face diferenta in viitor.

Oferta Centrului de limba engleza Flying Colours este gandita in mod personalizat pentru fiecare grupa de varsta, astfel incat sa se obtina o eficienta maxima. Iata in ce consta!

Cursuri engleza copii Flying Colours prescolari

Cu cat incepi mai devreme studiul unei limbi straine, cu atat o vei asimila intr-un mod mai firesc si vei dobandi un accent mai apropiat de acela al vorbitorilor nativi. In plus, specialistii in psihopedagogie au constatat faptul ca prescolarii care invata o alta limba decat cea nativa se descurca mai bine in multe alte aspecte ale acestei etape de crestere.

Ei isi imbunatatesc abilitatile lingvistice intr-un mod firesc, natural, absorbind noile cunostinte asemenea unui burete, fara a face eforturi. De asemenea, copiii au parte de o dezvoltare sporita a activitatilor sociale si emotionale, cunosc alte culturi si invata sa le aprecieze, ceea ce reprezinta un avantaj important in societatea globala actuala. Efecte pozitive se inregistreaza si asupra gandirii critice si a abilitatii de a rezolva probleme.

Cursuri de engleza pentru copii de scoala primara

Copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 10 ani vor obtine numeroase avantaje de pe urma participarii la astfel de activitati. Ei vor reusi, de la o varsta frageda, sa se exprime cu dezinvoltura in situatii reale din viata, sa dobandeasca un accent nativ si sa isi faca cu usurinta prieteni din toata lumea in vacante.

In plus, cursurile reprezinta, in acelasi timp, si o pregatire pentru examenele Cambridge YLE (Starters, Movers si Flyers). Datorita prezentarii cu succes la aceste teste, copiii vor obtine certificatul Cambridge, recunoscut in lumea intreaga, si vor echivala cu succesul testul de la admiterea in clasa a 5-a, la profilul intensiv engleza.

Cursuri de engleza pentru copii de scoala gimnaziala

Copiii cu varsta cuprinsa intre 11 si 14 ani se afla la varsta la care sunt expusi unui flux sporit de informatii, o mare parte dintre acestea fiind disponibile in limba engleza. Filmele pe care le vad, muzica pe care o asculta, jocurile online preferate sunt, de cele mai multe ori, in cea mai importanta limba de circulatie la nivel international. De asemenea, noile cunostinte dobandite le permit sa obtina informatii din surse diverse pentru temele de la scoala sau pentru orice alte interese personale.

La aceasta categorie de varsta, este asigurata pregatirea pentru examenele Cambridge Key | Preliminary (KET | PET). Obtinerea certificatului le va permite echivalarea testului pentru admiterea la clasa a 9-a, profilul bilingv engleza.

La finalul fiecarui semestru scolar, parintii au fie o intalnire individuala cu profesorul, in care sunt discutate pe larg aspecte legate de evolutia copilului, fie primesc un raport scris cu detaliile ce au fost asimilate corect si cu cele la care este nevoie de lucru suplimentar.

Asadar, participarea la cursuri engleza copii este un factor fundamental pentru obtinerea succesului la varsta adulta. Niciodata nu e prea devreme sa investesti in viitor!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending