Curtea de Conturi a descoperit nereguli in contractele de publicitate si in deplasarile in strainatate ale Televiziunii Romane - RADAR DE MEDIA
Connect with us

A-Z NEWS

Curtea de Conturi a descoperit nereguli in contractele de publicitate si in deplasarile in strainatate ale Televiziunii Romane

Published

on

SRTV a platit in anul 2012 indemnizatii in valoare de 23.000 lei pentru deplasarile in strainatate si nu a facut demersurile necesare pentur a recupera 24,8 milioane de lei de la regia Splendid Media, care a vandut publicitatea la TVR, potrivit unui raport anual publicat de Curtea de Conturi.

 Ca urmare a efectuării misiunii de audit financiar la Societatea Română de Televiziune (SRTv) în 2012, Curtea de Conturi a constatat „nerespectarea prevederilor legale privind acordarea din fonduri bugetare a indemnizaţiilor de delegare aferente deplasărilor în străinătate”.

Valoarea estimativă a prejudiciului, reprezentând sume plătite în plus, în mod nelegal, este de 23.000 lei. Însă, în timpul controlului, SRTv a virat către bugetul de stat suma de 23.000 lei, se spune în raportul public pe anul 2012 al Curţii de Conturi, care a fost aprobat pe 19 decembrie 2013, noteaza Agentia Mediafax.

Astfel, Curtea de Conturi recomandă respectarea prevederilor legale cu ocazia acordării indemnizaţiilor de deplasare din fondurile primite de la bugetul de stat, recuperarea diferenţelor plătite în plus şi virarea acestora la bugetul statului.

Pe de altă parte, Curtea de Conturi a mai constatat neefectuarea de către SRTv a tuturor demersurilor legale pentru recuperarea debitului, în sumă de 24.858.000 lei (16.027.000 lei debit şi 8.830.000 lei penalităţi), datorat de SC Splendid Media SA în urma derulării contractului de vânzare a spaţiului publicitar al TVR.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending