Cusurgiii, debut cu Fanfara Veselă la Prima TV - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cusurgiii, debut cu Fanfara Veselă la Prima TV

Published

on

Prima ediţie a emisiunii „Cusurgiii” a debutat aseară (luni, 22 eptembrie) cu surle şi trâmbiţe la Prima TV, pe acordurile Fanfarei Vesele.

cusurgiii2

„Locotenent-colonel” Mihai Găinuşă le-a dat bineţe telespectatorilor şi a prezentat „orchestra” Cusurgiii. Basul şi cu toba mare – Octavian Păscuţ şi Codruţ Kegheş, vioara întâi – Bebeluşa Oana, maestru de partituri desenate – Ovidiu Stanciu, fluieraş de soc – Doru Ivanov, compozitorul şi ţambalagiul emisiunii – Marius Popa, colega matinală de la Radio 21 – Marina Neagu şi… nepoata Vanda.

Apropo de nepoate, în fiecare ediţie Cusurgiii vor avea câte o nepoată, iar telespectatorii şi prietenii de pe Facebook îşi vor putea vota nepoata preferată   pe pagina oficială a emisiunii.

Sexy Moroşanca şi Matache Cârciumarul au fost primele personaje interpretate de Codruţ Kegheş în prima sa emisiune live. Reporterii speciali Dacian Codreanu, de la Satu Mare, Ioana şi Mişu, de la Cluj, şi Doru Ivanov au condimentat emisiunea cu trei reportaje de senzaţie. Cireaşa de pe tort a fost interviul luat de Mihai Găinuşă premierului Ponta, căruia i-a urat mulţi ani, pentru că de fani, am văzut cu toţii, nu duce lipsă.

cusurgiii3

În această seară, de la ora 22:30, Cusurgiii vă dau din nou întâlnire la Prima TV.

Din călătoria sa în Japonia, Mihai Găinuşă nu s-a întors cu mâna goală, ci cu Nagasanchi Yamasha. Ce părere are samuraiul despre România în general şi despre politica autohtonă în special, aflaţi în această seară. Şi tot atunci vă reîntâlniţi cu Tanti Tănţica, pe care Cusurgiii au ridicat-o la rang de reporter.

Urmăriţi Cusurgiii şi pe Facebook la:

https://www.facebook.com/cusurgiii

http://www.facebook.com/PrimaTVRomania

Foto credit: Prima TV

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending