Connect with us

Emisiuni

”Cuțitul de aur” al lui chef Sorin Bontea, Alexandru Ilinca, a fost eliminat din concurs

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

A treia confruntare pe echipe din sezonul şase al celui mai iubit show culinar a fost una plină de tensiune, iar concurenții ”Chefi la cuțite” au resimțit presiunea tot mai puternic. Tema probei a fost main course, iar ingredientele au fost fructele: mere, ananas și roșii.

Chef Florin Dumitrescu, câștigător al ultimului battle de săptămâna trecută, a fost cel care a stabilit cu ce fruct va găti fiecare echipă luni seară, astfel că pentru el a ales ananasul, chef Scărlătescu a primit roșii, iar chef Bontea mere: ”Nu mi-a oferit ananas, pentru că era clar că mă duc în mâncarea asiatică…și nu aveau nicio șansă! Pentru mine ananasul este cel mai simplu de acolo.”

În cele 60 de minute avute la dispoziție, toate cele trei echipe au încercat să pregătească un preparat care să fie gustul invitaților speciali, vedetele și echipa de producție de la ”Te cunosc de undeva!”. Echipa lui chef Florin a făcăt  sos thai cu pește și fructe de mare, chef Sorin piept de rață cu sos de mere, iar chef Florin tocăniță de fructe de mare.

După degustare, echipa ”Te cunosc de undeva!”, ai cărei membri au avut gusturi din cele mai diverse, și-a împărțit voturile între cele trei echipe, astfel că echipa roșie a câștigat din nou, cu 5 farfurii alese, în timp ce echipa albastră a avut patru, iar cea galbenă 3 farfurii.

Proba individuală i-a provocat pe concurenții cu tunici galbene și albastre să pregătească un desert greu de refuzat, ușor de preparat, pe bază de lactate, și anume un cheesecake. ”Nu vreau să gătiți bine, ci foarte bine! Trebuie să fiți foarte atenți la cerințe. Am pierdut, dar se poate. Important e să vă întoarceți toți la bancul de lucru”, le-a spus chef Bontea tunicilor albastre. Din nefericire, tocmai echipa sa a fost cea care a rămas fără un membru foarte important, ”Cuțitul de aur” Alexandru Ilinca, după ce desertul le-a creat dificultăți destul de mari.

Confruntările pe echipe continuă și diseară,, de la ora 20.00 în cadrul show-ului ”Chefi la cuțite”, difuzat de Antena 1 de la 20:00, când echipa albastră încearcă să-și analizeze greșelile și să facă o nouă strategie.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending