Daca ai nevoie de cele mai bune covoare profesionale pentru afacerea ta, Sanito.ro este raspunsul! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Daca ai nevoie de cele mai bune covoare profesionale pentru afacerea ta, Sanito.ro este raspunsul!

Published

on

Covoarele sunt elemente pe care le intalnim peste tot, atat in proprile locuinte, cat si in spatiile pentru birouri, institutii publice, domeniul HORECA si asa mai departe. Alegerea unor astfel de covoare profesionale potrivite pentru biroul dumneavoastra implica multe dintre aceleasi etape ca selectarea covoare noi pentru acasa. La nivelul cel mai de baza, aveti nevoie sa va decideti cu privire la culori si stiluri.

De asemenea, pentru a putea face o alegere corecta si inteligenta, suprafata necesara pentru care doriti sa achizitionati covoare, deci aveti nevoie de dimensiunea necesara, precum si sa luati in considerare uzura potentiala pe covor in functie de nivelul de trafic. Bugetul dumneavoastra va fi un factor determinant major al deciziei finale, indiferent de intrebuintarea finala.

Foarte importante, in special pentru domeniul medical, spitale, clinici, cabinete de tot felul, sunt acele covorase dezinfectante. Aceste sunt indispensabile in spatiile industriale, cabinete medicale, clinici, spitale, scoli, gradinite sau in zone dedicate pentru industria alimentara, ca de exemplu la trecerea in zone frigorifice, pline cu alimente. Orice hala alimentara, restaurant, institutie, clinica medicala, laborator sau salon de infrumusetare si asa mai departe, unde dezinfectia este mai mult decat obligatorie, ar trebui sa se foloseasca covorase dezinfectante speciale, care sa ofere protectie atat angajatilor, cat si celor care le trec pragul, clienti, pacienti sau parteneri. Aceste covoare au capacitatea de a tine cantitati importante de solutie dezinfectanta, astfel incat sa nu existe riscul raspandirii bacteriilor si microbilor. Se poate folosi amoniu cuaternar, iod, clor sau orice alta solutie profesionala care dezinfecteaza. Majoritatea dezinfectantilor sunt solutii concentrate si trebuie diluate inainte de utilizare.

Principalul scop al covoarelor profesionale, este acela de a retine murdaria, iar in cazul celor dezinfectante, de a elimina bacteriile si microbii. Aceste tipuri de covoare sunt tratate in asa fel incat sa poata asigura o igienizare profesionala a spatiilor unde sunt utilizate.

In materie de covoare profesionale de inalta calitate si la preturi avantajoase, accesand site-ul celor de la Sanito.ro, veti putea descoperii o gama extrem de variata de covoare pentru tot felul de intrebuintari, fiind impartite in urmatoarele categorii:

 • Mochete birou si horeca
 • Covorase de interior
 • Covorase personalizate cu logo
 • Covorase de exterior
 • Covorase profesionale din aluminiu
 • Covoare dezinfectante
 • Covorase piscine
 • Covorase industria alimentara
 • Covorase industriale
 • Covorase ergonomice anti oboseala
 • Sisteme de protectie cabluri

Toate acestea la cel mai bun raport pret/calitate, la numai un simplu click distanta.

Exista covoare profesionale pentru o multime de intrebuintari, inclusiv covorase HORECA, dedicate hotelurilor si pensiunilor, barurilor si cafenelelor, cluburilor sau restaurantelor.

O multime de tipuri de covoare profesionale precum si detalii despre acestea, veti putea gasi accesand site-ul celor de la Sanito.ro, unde va este pusa la dispozitie o intreaga gama de produse dedicate pentru mai multe intrebuintari. De asemenea, echipa Sanito.ro pune la dispozitia clientilor, o gama extrem de variata de produse, raportul pret/calitate fiind unul mai mult decat excelent, fiind produse excelente indiferent de nevoile pe care le aveti.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending