Connect with us

Business

Daca aveti nevoie de contabili competenti, apelati la serviciile Real Cont Audit!

Published

on

Poate ca o mare companie isi poate permite sa aiba un serviciu propriu de contabilitate, dar  pentru o firma mica acest lucru este absolut imposibil. Iar conform legislatiei in vigoare (actualizata de curand), nicio entitate economica nu-si poate desfasura activitatea fara contabilitate.

Situatia, din fericire, nu este una fara iesire: puteti apela la serviciile firmei Real Cont Audit, care are o experienta de 14 ani in domeniu si le ofera clientilor cea mai buna consultanta financiara cu putiinta. Expertii de la Real Cont Audit gandesc proactiv, scopul lor declarat fiind acela de a optimiza la maximum  activitatea clientilor lor. Un expert in contabilitate poate duce la bun sfarsit orice activitate, asigurand oricarei companii care apeleaza la serviciile sale tot ceea ce are nevoie pentru a obtine un profit mai mare, astfel incat aceasta sa se dezvolte. Trebuie sa stiti ca o buna parte (atentie, deloc neglijabila!) din cheltuielile care se fac pentru a „tine in viata” o afacere sunt deductibile. Dar numai un expert contabil cu experienta stie ce, cat si cum poate fi dedus din profit, cum trebuie facuta incadrarea acestor sume, cum trebuiesc facute calculele si cum trebuiesc intocmite actele necesare. De asemenea, expertii contabili, care folosesc programe informatice speciale, dispun de toate mijloacele necesare pentru a tine evidenta intrarilor (adica a castigurilor) si a iesirilor (a cheltuielilor). In plus, ei sunt intotdeauna la curent cu modificarile legislative.

Si dupa cum se prea bine stie, la noi in tara cadrul legislativ se schimbă des: unele dintre legi sunt abrogate, altele sunt modificate, se voteaza legi noi, iar codul fiscal se modifică și el de la un an la altul. Ca sa descriem mai plastic situatia, vom incerca sa parafrazam un proverb din batrani: „cine nu are un contabil, sa-si cumpere”! Pentru ca un „profan” intr-ale contabilitatii si finantelor nu are absolut nicio sansa se se descurce in acest hatis administrativ si procedural! In plus, exista foarte multe detalii de care e imposibil să puteti tine seama atunci cand sunteți manager sau director al unei firme, companii, organizații etc. Este deci mai bine sa lasati aceste detalii pe seama unor specialisti, economisind astfel timpul dumneavoastra.

Fara ajutorul unui contabil competent, puteti avea deloc placuta surpriza sa constatati ca aveti cheltuieli nejustificat de mari. Iar daca nu aveti documente justificative pentru cheltuieli (si nu numai!), lucrurile pot capata o turnura extrem de neplacuta pentru dumneavoastra, pentru ca in cazul unui control efectuat de ANAF riscati o amenda zdravana. Daca ati ajuns in aceasta situatie, e clar ca aveti nevoie de ajutorul unei firme de contabilitate autorizata de CECCAR, pe care sa puteti conta in fiecare zi, in orice imprejurare.

Pentru a veni in ajutorul clientilor sai, Real Cont Audit a pus la punct o platformă online eficienta prin care acestia au acces neconditionat si cu ajutorul careia pot vedea tot ceea ce doresc in arhiva de contabilitate. Firma dispune de toate programele specializate de contabilitate si toata dotarea tehnica de care are nevoie pentru a-si exercita profesia cat mai bine cu putiinta. De asemenea, Real Cont Audit manifesta o mare flexibilitate in ceea ce priveste metodele de plata: accepta plata online prin mai multe mijloace, in functie de preferintele fiecarui client.

Daca dorit mai multe informatii, telefonati la 0740.02.16.70, trimiteti un fax la  021.796.59.06 sau un e-mail pe adresa: office@realcont.ro.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending