Dalida dă în patima păcănelelor și începe să fure, iar Rață rămâne fără mașină - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Dalida dă în patima păcănelelor și începe să fure, iar Rață rămâne fără mașină

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În Fierbinți, atunci când totul pare că s-a rezolvat și liniștea s-a așternut asupra satului, noi situații apar și inflamează bunul mers al lucrurilor.

Rață are o problemă: i-a fost furată mașina, dar și Gianina are o problemă: Dalida i-a furat o bluziță de acasă, pentru că “bagă bani la păcănele”. Salvarea lor e la primărie, la Vasile și la Robi, care ar trebui să găsească o soluție pentru situația fără precedent din Fierbinți. Consternat de cele întâmplate, Robi deschide o anchetă, dar nu e lămurit cum arată mașina, ce culoare are și alte detalii care l-ar ajuta să găsească vinovatul.

Pe de altă parte, pe Dalida “a luat-o valul rău de tot” cu jocurile de noroc, “numai dacă vorbește de păcănele sau aude pe cineva vorbind de păcănele, i se umezesc ochii-n cap de zici că-i vine să plângă, dar ea de plăcere face așa. Fură și vinde tot ce-i cade-n cale, e mai rău decât Ardiles”, îi spune Gianina primarului. Dar nu e singura care are această problemă, Ardiles și Robi sunt și ei păgubiți.

În tot acest timp, Dorel și Giani își deschid o afacere și sunt ocupați până peste cap, nu mai fac față solicitărilor. Au un plan pe termen lung și știu perfect fiecare pas pe care trebuie să-l facă. Despre ce este vorba, vedem în seara aceasta, într-un nou episod Las Fierbinți.

De la 20:30, aflăm cum decide Vasile să facă dreptate și care sunt măsurile pe care le ia în acest sens.

Advertisement

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil și online,  pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending