Dalida donează toate rechizitele primăriei copiilor din Fierbinți! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Dalida donează toate rechizitele primăriei copiilor din Fierbinți!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Astăzi și mâine, de la 20:30, Las Fierbinți revine cu două episoade în care Șpaga este elementul central.

Dalida a donat toate rechizitele de la primărie școlii din sat, însă Vasile nu pare să privească cu ochi buni acțiunea secretarei lui. „Dumneavoastră știți cât de săraci sunt copiii de la noi? Părinții nu le cumpără nici caiete, nici creioane, nu mai zic de manuale, care sunt aceleași de șase generații, cred că și eu am făcut școala pe ele. Și nici școala nu are buget pentru asta. Așa se face, să vină copiii la școală și să se uite la tablă ca mâța-n calendar, că nu au pe ce să scrie? Asta dacă vin la școală…”, îi va spune Dalida primarului. Continuarea și reacția uluitoare a lui Vasile, care nu mai poate lua șpagă, în seara aceasta, în Las Fierbinți.

Gianina devine vlogger și își începe activitatea cu un episod despre de-ale gurii, mai exact despre rujuri și despre cum pot fi folosite corect, pentru un efect garantat. Celentano îi e ajutor de nădejde și ia în același timp și lecții, fiind interesat de o carieră în domeniu. 

Giani, îndrumat de prietenul lui Viorel, vinde haine de calitate la preț redus și încearcă să facă negoț prin Fierbinți, astfel încât să obțină și profit. Nu toți par impresionați de piesele vestimentare cu iz de Italia, dar unii dintre ei nu rezistă tentației și aleg haine speciale la doar 30 de lei.

În fiecare miercuri și joi, de la 20:30, Las Fierbinți aduce comedia în casele românilor. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending