Damian Drăghici, la DigiFM: "A fi manelist a fost la un moment dat un trend” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Damian Drăghici, la DigiFM: “A fi manelist a fost la un moment dat un trend”

Published

on

Foto Credit: DIGI FM

În plin turneu de promovare, Damian Drăghici le-a făcut o vizită lui Bogdan Miu și lui Cătălin Striblea, în studioul Digi FM. El a venit însoțit de Cristina Stroe, vocea de pe primul single extras de pe albumul MCulture.

“Am avut o perioadă de căutare artistică după ce am făcut cu Damian & Brothers albumul Gipsy Rock și parcă nu mă regăseam. Așa că am luat cel mai controversat subiect, manelele. D-aia se numește Mculture. Hai să luăm manelele vechi și să le facem cu sunetul anilor 2020. Reinterpretate cu vocea artiștilor de la Vocea sau Xfactor. Am vrut să reintroducem muzica asta tinerei generații. O să facem 100 de piese românești pentru 100 de ani de România.”, a spus Damian Drăghici despre noul său proiect.

Miu și Striblea au fost curioși sa afle ce părere a avut Cristina despre Mculture.

“Ideea mi s-a părut super tare, nimeni nu a îndrăznit să facă asta până acum”, a spus Cristina Stroe, vocea piesei “Chef de chef”.

Cristina vine dintr-o familie în care muzica este la ordinea zilei și a recunoscut că aceasta este pasiunea ei și nu știe să facă altceva. Ea a povestit că, atunci când a auzit-o Damian Drăghici cum cântă, după 30 de secunde i-a spus că el va fi primul producător care îi va face o piesă și un clip.

“A fi manelist a fost la un moment dat un trend. Acum nu mai e, e ceva controversat, desi la vârsta de 20 de ani toți ascultam Azur, și acum ascultăm Rihanna și mergem la concert la U2 în Barcelona. A făcut parte din noi, a făcut parte din cultura noastră. E prea târziu să o aruncăm la gunoi.”, a mai spus Damian Drăghici.

El a anunțat că, în fiecare săptămână, de acum încolo, va fi lansată câte o piesă de pe noul album, iar la finalul celor 12 săptămâni va fi lansat și materialul discografic.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending