Connect with us

Emisiuni

Dan Badea, prima reacție după ce el și Șerban Copoț au fost înlocuiți la „iUmor” cu Emi și Cuza: „O să se vadă la televizor”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
Reclame

Dan Badea și Șerban Copoț nu mai prezintă următorul sezon „iUmor”, la Antena 1, căci au fost înlocuiți cu Emi și Cuza. Într-un interviu pentru Playtech, Dan Badea a dezvăluit cu ce se ocupă, dar a făcut un anunț și despre cariera lui în televiziune.

În prezent, după ce a încheiat contractul cu „iUmor”, Dan Badea se dedică carierei lui de comediant, are un turneu prin țară. Totodată, cariera lui în televiziune continuă, căci a obținut un alt proiect tot la Antena 1. În viitor el va apărea la același post, dar într-o altă emisiune. Dan Badea: „O să fie frumos” „Sunt foarte bine, încep un turneu în țară și în străinătate, niște filmări de care nu pot să zic că așa e treaba, proiect mare, o să se vadă la televizor, în același trust. O să fie ceva frumos”, a declarat Dan Badea.

Acum câteva săptămâni, și Șerban Copoț a făcut declarații după ce a plecat de la „iUmor”. „Vă mulțumesc pentru urări! 42 de ani! O petrecere reuşită este cea în care nu găseşti poze prea reuşite. Se pare că este o vârstă la care este binevenită o schimbare. O schimbare în bine, prin care îmi iau «La revedere» de la un colectiv cu care am lucrat 14 sezoane. Cu bune, cu rele, am fost acolo o gaşcă care a scris un capitol în umorul românesc. Fiecare cu părticica lui. Acum, a venit momentul să le urez mult succes şi să îmi văd de proiectele mele”, anunța prezentatorul la începutul lunii iulie.


Emi și Cuza, care au participat și la „Asia Express”, dar și la „Te cunosc de undeva”, vor prezenta „iUmor”, sezonul 15. „Să faci parte din echipa «iUmor», un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 «iUmor», nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională să primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit să facă istorie cu acest format.

Sperăm ca lucrurile să decurgă așa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea”, a declarat Cuza pentru a1.ro.

„Totul a început cu un telefon! Așa încep și căsnicii, și nașteri, și invitații la nuntă, și livrări de colete prin curier și restructurări de post! A fost ceva normal!

Când am fost întrebați dacă ne-ar surâde ideea, cred că a fost unul dintre momentele în care ne-am înțeles fără să ne spunem nimic unul altuia, pentru că până la urmă va fi o experiență nouă pentru noi, mai ales că este o emisiune de comedie, cumva pe nișa noastră, a ceea ce am făcut în online, unde putem fi noi și unde ne putem simți confortabil!

Într-adevăr, ne-am gândit și la rate, la investiții, la ce ne mai ajută banii și am zis că e OK să mergem. Pentru că eu m-am însurat, Cuza și-a luat mașină scumpă, să mai recuperăm și noi”, a declarat și Emi.
Citeşte întreaga ştire: Dan Badea, prima reacție după ce el și Șerban Copoț au fost înlocuiți la „iUmor” cu Emi și Cuza: „O să se vadă la televizor”


Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending