Connect with us

A-Z NEWS

Dan Bălan pregătește o revenire spectaculoasă pe piața muzicală din România

Published

on

În data de 14 octombrie va avea loc mult așteptata premieră a noii realizări de la Dan Bălan, videoclipul noului single „Funny love”, un videoclip intrigant si cu mult stil regizat de Alan Badoev. Artistul a lucrat aproape 2 ani în studio la noul album, iar reîntoarcerea sa senzaţională este discutată atât de criticii muzicali, cât şi de fani, care urmăresc cu atenție toate noutățile artistului.

„Niciodată nu am lucrat atât de mult timp la producția unei piese. După „Lendo Calendo” voiam să ating un nou nivel. Şi am început să caut: un nou stil, un nou sunet, o altă prezentare a materialului muzical”, a declarat Dan Bălan.

Dan Balan revine

După cum recunoaşte interpretul, practic fiecare parte componentă a clipului este ceva special. Video-ul reprezintă un mix de modă, care reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a 4 luni.

„Am dorit să filmăm ceva special și am reuşit. Înainte încercam măştile diferitor eroi, insa in acest videoclip nu joc un rol. Simt că este al meu, că sunt eu”, a declarat Dan Bălan.

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending