Connect with us

Televiziune

DAN BITMAN și ANDRA, în cărți pentru noul jurat de la Vocea României!

Redactia Radar de Media

Published

on

Pro TV va anunța in curând viitorul jurat de la Vocea Romaniei asta dupa ce Horia Brenciu a plecat la Antena 1.

Preselecțiile la Vocea Romaniei sunt în plină desfășurare, iar Loredana Groza, Marius Moga și Simley au semnat deja pentru noul sezon al show-ului muzical de talente, însa lispește cel de-al patrulea scaun din competiție. 

Presa mondena scrie că în cărti pentru Vocea Romaniei s-ar afla Andra sau Dan Bitman.

“Mi-ar face plăcere să fiu în juriu la «Vocea României », este un spectacol frumos, care mă atrage. Doar că, din păcate, în acest moment nu mă aflu în negocieri cu PRO TV, sunt liber profesionist. Nu cred că mă vor, poate au alt target”, a spus Dan Bittman pentru Libertatea. În cazul în care artistul va ajunge, totuşi, la o înţelegere cu PRO TV, el i-ar lua locul lui Horia Brenciu, nimeni altul decât cel care acum i-a suflat de sub nas scaunul la “X Factor”, emisiunea trustului concurent, Antena 1.

Dan Bitman a făcut parte din proiectul “X Factor”, de la Antena 1, iar apoi a jucat un scurt rol într-un serial TV, la Kanal D, solistul trupei Holograf este acum liber de contract şi aşteaptă oferte, potrivit propriilor mărturisiri, de a se întoarce pe sticlă.

gala live - vocea romanieivocea romaniei a doua gala livebalet 3 - vocea romanieiCredit foto: PRO TV

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending