Connect with us

Emisiuni

Dan Bittman este invitatul lui Mircea Dinescu la Poezie și delicatețuri

Published

on

Foto Credit: Prima TV
Reclame

           Poetul Mircea Dinescu îl are invitat pe cunoscutul cântăreț Dan Bittman cu care a gătit și a cântat așa cum numai la Cetate se poate. Noua emisiune Poezie și delicatețuri se poate vedea în fiecare duminică, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

 

 

Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau

 

S-au gătit o varietate de chifteluțe în prapor de ied, o combinație de carne de ied și de porc, cărora li s-au alăturat măcrișul, ardeiul și năutul. Dan Bittman a fost pus la încercare în bucătărie și a trecut testul cu brio, dar a dat cu adevărat un “examen” în fața Tarafului Iancu Jianu. Pentru că, talentat cum îl știm, a cântat ad libitum o melodie din repertoriul lui Mihai Mărgineanu, o reinterpretare muzicală a cântecului “Duru-Duru”. Nici Mircea Dinescu nu a stat deoparte și s-a alăturat cu toată inima acestui duo neașteptat, format din taraf și Dan Bittman.

 

Duminică, 4 aprilie, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu, iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

 

VEZI PROGRAMUL TV PENTRU ACEASTA SAPTAMANA, AICI!

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending