Connect with us

A-Z NEWS

Dan Bittman lansează un single inedit cu un mesaj puternic, “Și îngerii au demonii lor”

Published

on

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, lansează un single cu un mesaj puternic, “Și îngerii au demonii lor” împreună cu un videoclip pe măsură filmat într-o locație specială.

“Noul single este rezultatul întâlnirii mele cu Alex Pelin și Ovidiu Baciu, doi tineri compozitori foarte talentați, cu un palmares impresionant. Mi-a placut foarte tare piesa încă din prima clipa în care am ascultat negativul, am înregistrat-o chiar atunci și aceea a rămas varianta finala. Melodia are un mesaj puternic, dezvăluit chiar din titlu. Așa cum se întâmplă în viatța, de multe ori întâlnești două personalități într-o singură persoană: îngerul rau si ingerul bun”,  a declarat Dan Bittman.

Videoclipul, în regia lui Alex Ceaușu, a fost filmat în incinta Teatrului Național din Caracal, o clădire foarte veche, complet renovată. Alice Peneaca, model și actriță, joacă în clip dublu rol: atât îngerul bun, cât și cel rău.

“A fost o experiență formidabilă! Am filmat până la 2 noaptea, a fost o muncă susținută, alături de o echipă tânără, entuziastă și extrem de implicată. Veți vedea un clip alb-negru cu mici accente color, cu multă acțiune și o forță a imaginii incredibilă.”

“M-am gândit că este momentul să arat că nu există așa-zisa prăpastie între generațiile de artiști, cea din care fac eu parte și cea tânără. Exista multe moduri în care putem colabora și putem face multe lucruri minunate. Susțin proiectele realizate de tineri și îmi place să cred că aceasta piesă este ca o punte între generații. În plus, piesa are și o tentă rock, mi-a placut ideea de a readuce în atenția ascultătorilor acest gen muzical, puțin cam neglijat în ultimii ani în România”, a încheiat artistul.

Si ingerii au demonii2

Foto Credit: Studio 135

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending