Dan Bittman vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, de la ora 23:00, la Kanal D! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Dan Bittman vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, de la ora 23:00, la Kanal D!

Published

on

Dan Bittman vine marți la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 23:00, la Kanal D! Cântăreț, compozitor, actor și realizator TV, Dan Bittman este una dintre cele mai apreciate vedete din România, cu o carieră îndelungată în showbiz-ul autohton, de numele său fiind legate o serie de hit-uri, emisiuni și premii muzicale impresionante. 

 

 

Cunoscut ca solistul vocal al celebrei trupe Holograf, încă din anul 1985, Dan Bittman a cochetat și cu politica, scurta carieră în acest domeniu rezumându-se la cea de candidat, în anul 2008, la alegerile locale pentru primăria sectorului 1 București, cât și la mandatul de consilier în Ministerul de Finanțe, în 2010.

 

Numele lui Dan Bittman este legat de suficiente subiecte care au ținut primele paginilor ale publicațiilor mondene. Cea mai recentă controversă, ce a luat cu asalt mass-media din România, a izbucnit în urma declarațiilor solistului despre pandemie și măsurile luate de autorități.

 

Marți, 22 decembrie, Dan Bittman vorbește despre carieră, viața de familie, dar și obstacolele întâmpinate atât pe plan personal, cât și profesional.  “Ce a cauzat lipsa iubirii tatălui în viața dumneavoastră ?”, “Ați cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu ?”, “Sunteți un artist scump?”, “Ce fel de tată este Dan Bittman ?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Dan Bittman în ediția de marți seară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending