Connect with us

ALL MEDIA

Dan Bittman vrea să îşi cumpere un Shar Pei

Published

on

Duminică, 17 iulie, în platoul  Dănutz SRL a fost invitat maestrul Petre Geambașu. Dirijorul a venit împreună cu Mara, un căţel din rasa Shar Pei care se pare că i-a căzut cu tronc lui Dan Bittman.

 

Moderatorul emisiunii Dănutz SRL este un mare iubitor de animale şi se pare că a făcut de altfel o pasiune pentru rasa Shar Pei, mărturisind că îşi doreşte de mult timp să îşi cumpere unul. Drept urmare, la sfârşitul emisiunii, Bittman nu l-a lăsat pe Geambaşu să plece fără să îi promită un pui de-al Marei de îndată ce aceasta va fi „mămică”.

 

Alături de Petre Geambaşu nu putea lipsi din emisiune Doina Spătaru. Cei doi artişti au la activ peste 30 de ani de colaborare în domeniul artistic, fiind celebri pentru duetele lor muzicale. Printre invitaţii de duminică s-au numărat şi Andra, Lavinia şi Matteo, cei trei artişti venind să îşi promoveze cele mai noi single-uri scoase pe piaţă.

 

Dănutz SRL este o coproducţie TVR1-Mondofilm difuzată în fiecare duminică începând cu orele 17.00 pe TVR1. Săptămânal, Dan Bittman şi bucătarul Antonio Passarelli îşi aşteaptă telespectatorii în „supermarket-ul” de divertisment pentru a le aduce momente inedite alături de cei mai buni artişti români, dar şi străini. Invitaţi permanenţi: Antonio Passarelli, trupa Marfar şi actorul Vasile Calofir.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending