Dan Bordeianu, Kanal D: “Se inchide un cerc, in timp, intre debutul meu in teatru si experienta actuala cu KIDSing” - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Dan Bordeianu, Kanal D: “Se inchide un cerc, in timp, intre debutul meu in teatru si experienta actuala cu KIDSing”

Published

on

Preselectiile pentru talent-show-ul “KIDSing”, ce va debuta in toamna, la Kanal D, au continuat luni, 19 mai,  la Opera Romana din Craiova. Intalnirea cu acest oras a fost pentru Dan Bordeianu, prezentator al show-ului, prilej de a-si aduce aminte de inceputul carierei sale de actor. 

Radar de Media a scris despre lansarea emisiunii aici.

Prima mea experienta pe o scena de teatru profesionist a fost in 1996, la Craiova, la Teatrul de papusi, alaturi de profesorul meu, regizorul Catalin Naum. Am jucat in  <Hansel si Gretel>, eu interpretam rolul lui Hansel, iar Gretel era o papusa de inaltimea mea. A fost o poveste foarte frumoasa si o experienta minunata, mai ales ca se intampla la inceputul carierei mele si ma intalneam cu copii, care nu sunt intotdeauna un public usor de convins. Mi-a prins bine lucrul cu ei  – erau greu de potolit, dar, cand reuseai sa o faci, era extraordinar! Copiii sunt sinceri pana la capat si, daca te iubesc, chiar te iubesc! Ma intelegeam foarte bine cu ei.  Constat cu placere ca se inchide foarte frumos un cerc, in timp, intre debutul meu in teatru si experienta actuala cu KIDSing”, a declarat Dan Bordeianu.

Pentru indragitul actor, orasul Craiova este sinonim cu startul in cariera artistica, dar si cu calatoriile lungi, pe calea ferata, pe care le facea periodic, la Bucuresti si retur.

Dupa <Hansel si Gretel> am aparut apoi in <Militarul fanfaron>,  cu clasa de actorie a domnului Ilie Gheorghe, profesor la Facultatea de Teatru, apoi am avut parte de al doilea spectacol alaturi de Catalin Naum. In perioada aceasta, am facut naveta doi ani=, cu trenul, pe ruta Bucuresti – Craiova. Ma leaga multe amintiri de acest oras”, a conchis Dan Bordeianu.kids sing kanal d

KIDSing, cel mai spectaculos concurs de voci de copii din Romania, va incepe in toamna la Kanal D. Din juriu fac parte Antonia, Gabriel Cotabita si Wilmark, iar prezentatori sunt Dan Bordeianu si Theo Rose.

Auditiile a peste 1 000 de copii din intreaga tara continua in Piatra Neamt, Iasi, Constanta.  30 dintre cei mai talentati copii vor participa in Gale, unde publicul va decide castigatorul. Concurentii vor beneficia de pregatire si consiliere cu o echipa numeroasa de specialisti in styling, coregrafi, regizori.

Fiecare dintre finalistii celor cinci Gale va avea parte de propriul sau videoclip, inregistrat alaturi de un artist consacrat. Un singur copil va castiga insa tiltul de Artistul KidSing al Anului si marele premiu de 20.000 de Euro! Surprizele pentru marele castigator vor continua cu lansarea lui pe piata muzicala prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artistilor consacrati.

            KIDSing va aduce, din toamna, atmosfera marilor concerte pe micul ecran! Traieste fiecare clipa alaturi de cele mai bune voci de copii din Romania!kidsing kanal d

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending