Connect with us

Emisiuni

Dan Capatos a fost la un pas să se electrocuteze, la iComedy!

Published

on

Reclame

Filmările la iComedy s-au lăsat și cu accident care ar fi putut avea urmări nefaste pentru Dan Capatos, invitatul special al ediției de vineri, 6 decembrie. Acesta s-a lovit puternic cu capul în colțul televizorului care atârna în apropierea pupitrului de la care a prezentat emisiunea, alături de Mikey Hash.

Dezechilibrându-se, a încercat să se sprijine cu mâna de aparatul care, însă, nu era protejat, în partea din spate, de un capac. În ultimul moment, Mikey l-a oprit, altfel Dan s-ar fi electrocutat în circuitele televizorului.

“M-a durut rău capul după lovitura aia. Mi s-a crăpat pielea capului, pentru că m-am lovit zdravăn, în colțul televizorului. Făcusem mișto la momentul în care Iulia Albu era parodiată, purtam și niște ochelari cu fluturi aplicați pe lentile, m-am ridicat să încerc bicicleta cu care venise clovnul în platou, am alunecat și m-am proptit cu capul în colțul televizorului. Noroc cu Mikey. Dacă apucam să bag mâna în televizor, mă electrocutam. Aș putea spune ca iComedy e un program… mortal”, face Dan Capatos haz de necaz.

iComedy se difuzează vineri, 6 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending