Connect with us

Life Style

Dan Capatos, reacție la dosarul de proxenetism al asistentelor tv

Published

on

Dan Capatos, realizatorul emisiunii ”Un show păcătos” de la Antena 1, este de părere că asistentele tv implicate în dosarul de proxenetism nu reprezintă ținta finală în acest dosar.

Peste 40 de persoane, printre care Daniela Crudusora acesteia – Ana Maria, Mădălina Pamfile, Simona Trașcă, Diana Gureșoaie și Rellys Tonu, majoritatea femei, asistente de televiziune și manechine, au fost audiate, joi, la Secția 19 din Capitală, pentru destructurarea reţelei de proxenetism. Dintre acestea, trei persoane au fost plasate sub control judiciar, subiect despre care RADAR DE MEDIA a scris AICI.

[sam id=”12″ codes=”true”]

Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreţinerea de relaţii sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, “sumele câştigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Proxenetele racolau clienţi din cluburile de lux şi întreţineau cu aceştia relaţii sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 şi 6.000 de lei, potrivit anchetatorilor. Ele spuneau clienţilor că le pot aranja partide de sex contra cost şi cu alte femei, printre care şi unele starlete TV, scrie Mediafax.

”De asta nu mai putea România! Că au stat nişte fete să se distreze. Asta este o metodă de şantaj foarte bună. Oamenii ăştia sunt anchetaţi în alte chestiuni şi atunci le-au chemat pe fete să dea declaraţii.

Eu sunt convins că fetele nu sunt ţinta finală în acest dosar. Cu ajutorul lor, ei pot fi şantajaţi foarte uşor. Nu înseamnă că unele fete nu au făcut şi prostii la viaţa lor, dar asta este altceva.”, a declarat Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending