Connect with us

Emisiuni

Dan Capatos revine la Un show păcătos la Antena 1

Published

on

Reclame

Mai păcătos ca niciodată, Dan Capatos revine din 5 septembrie la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii “Un show păcătos”. De luni până joi, de la ora 23.50, telespectatorii sunt aşteptaţi să discute, să asculte şi nu în ultimul rând să se amuze alături de sarcasticul prezentator şi echipa sa. Mircea Stoian, Bianca Drăguşnu şi Daniela Crudu vor fi bineînţeles în platoul emisiunii alături de Dan Capatos.

Din 5 septembrie, începe la Antena 1 toamna nopţilor albe! Subiecte inedite, discuţii aprinse, imagini spectaculoase, invitaţi veseli sau extravaganţi şi multe alte surprize îi aşteaptă pe telespectatorii Antena 1 doar la “Un show păcătos”! Cu siguranţă, cei de acasă vor descoperi şi în acest sezon al emisiunii că o noapte veselă este mult mai bună decât un somn liniştit!

În plus, la început de toamnă, emisiunea “Un show păcătos” vine cu schimbări interesante. Acest sezon se va desfăşura sub un nou logo, foarte dinamic, aşa cum vor fi şi nopţile în compania echipei “Un show păcătos”. Bineînţeles, din noul logo nu va lipsi celebrul măr păcătos, savurat de telespectatorii Antena 1 pe parcursul sezonului trecut. Tot din această toamnă, emisiunea se va bucura şi de un decor nou care va găzdui dezvăluiri incendiare şi situaţii spectaculose. Alături de Dan Capatos, Mircea Stoian şi frumoasele asistente, telespectatorii Antena 1 vor descoperi cele mai vicioase momente, cele mai păcătoase discuţii şi dezvăluiri din culisele mondenului.

Din toamna aceasta Antena 1 dă startul ştafetei distracţiei! Din 5 septembrie, vor reveni pe micile ecrane şi “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, “Acces Direct” şi telenovela “Narcisa – Iubiri nelegiuite”. În curând, se vor reîntoarce cu noi sezoane emisiunile prezentate de Dan Negru, “Plasa de stele” şi “Câştigi în 60 de secunde”, dar şi “Next Top Model”, prezentat de Cătălin Botezatu.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending