Connect with us

Premieră TV

Dan Capatos se reinventează şi revine la Antena 1 într-un nou late night show! Membrii, noi în echipă!

Începând de astăzi Dan Capatos revine într-un nou show TV de noapte! Emisiunea are concurent pe cei de la Kanal D care vor difuza pe acelaşi tronson orar show-ul WOWBIZ.

Published

on

Reclame

[rdmof_dropcaps type=”circle” color=”” background_color=”YELLOW”]P[/rdmof_dropcaps]Începând de astăzi Dan Capatos revine într-un nou show TV de noapte! Emisiunea are concurent pe cei de la Kanal D care vor difuza pe acelaşi tronson orar show-ul WOWBIZ. 

Dan Capatos şi echipa sa se reinventează şi le dau întâlnire telespectatorilor în fiecare seară, de luni până joi, de la 22.30, la Antena 1, în emisiunea „Xtra Night Show”, într-un decor cu totul şi cu totul nou.

Anisia Gafton, una dintre puţinele femei din domeniul stand-up comedy, se alătură echipei „Xtra Night Show”: „Sunt foarte entuziasmată şi o să fac tot posibilul pentru a mă ridica la nivelul aşteptărilor. Mă bucur enorm şi sunt foarte recunoscătoare pentru şansa oferită. Promit să aduc cât mai multe zâmbete!”, a declarat Anisia.

 

anisia-fafton2 anisia-gafton

 

Foto Credit: ANTENA 1

AUDIENŢE TV DECEMBRIE 2016: Analiză completă pentru toate posturile TV. Cifrele sunt în creştere pentru ROMÂNIA TV, ANTENA 3 şi PRO TV! Grafice, aici! 

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Cotoi illis lindik

    9 ianuarie 2017 at 11:44

    Ce gura are zici ca e agrafă. Si ea pare noua sau cool dar este imbatranita la minte moldoveanca

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending