Connect with us

AUDIENȚE TV

Dan Capatos şi Mircea Stoian au adus „Un show păcătos” pe primul loc în topul audientelor fără invitaţi in platou (video)

Published

on

Reclame

Two men show!

Marţi, 12 octombrie, Un show păcătos s-a clasat în topul preferinţelor telespectatorilor în ciuda faptului că în platoul emisiunii nu au mai rămas decât Dan Capatos şi Mircea Stoian! Imprevizibilul unei emisiuni precum Un show păcătos şi-a spus cuvântul însă profesionalismul celor doi moderatori a salvat situaţia!

La nivelul targetului 18+ urban, Dan Capatos a reuşit să fie lider şi fără invitaţi. Astfel, Un show păcătos a înregistrat aseară  1.9% rating şi  12.5% share, în vreme ce postul Pro Tv situat pe poziţia secundă a înregistrat la nivelul aceluiaşi target un share de 10% si 1.5% rating. Pe locul al treilea s-a situate Antena 3 cu o audienţă de 1.3% şi  o cotă de piaţă de 8.5%.
După ce Simona Sensual a părăsit platoul deoarece pe canapea lângă ea stătea Perversul de la Târgu Ocna, Dan Capatos a constat că în continuare lucrurile în emisiune nu vor avea  evoluţia planificată. În scurt timp moderatorii au aflat că nici următorii invitaţi, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi fosta soţie a lui Cove nu vor putea ajunge în emisiune. În ciuda nefericitei întâmplări, Dan Capatos şi Mircea Stoian s-au antrenat într-o conversaţie atât de savuroasă care a reuşit să plaseze un Show Pcătos in poziţia de lider de audienţa.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending