Connect with us

Emisiuni

Dan Chisu, intr-un interviu pentru Digi24: „Sunt superficial, sunt un om care nu s-a hotarat ce sa faca in viata, asa ca a facut foarte multe lucruri!”

Published

on

Provocat de Miruna la o discuţie foarte deschisă, pe subiecte pe alocuri deloc comode, Dan Chişu a acceptat să răspună la întrebările micului reporter, altfel decât ar fi făcut-o în faţa unui jurnalist profesionist.

Întrebat cum ar trebui sa fie prezentat un om care face atât de multe lucruri deodată – e şi actor şi regizor, dar şi producător, scriitor, om de televiziune, chiar şi bucătar, răspunsul lui Dan Chişu a fost foarte sincer. Superficial! Un om care nu s-a hotărât ce să facă şi a făcut foarte multe lucruri, nu pe toate foarte bine, dar oricum în câteva dintre ele s-a remarcat.

Şi pentru că Miruna a opinat că filmul său, „Websitestory” a fost făcut cam…repede, Dan Chişu a fost, din nou obligat să-i dea dreptate. Păi se vede, se vede şi din film că l-am terminat cam repede! Dar fiind primul film, iniţial ne-am gândit să facem un experiment; după 12 zile de filmare ne-am dat seama că avem material pentru un lung metraj şi aveam două soluţii, să renunţăm la el şi să-l facem un scurt metraj sau să încercăm să facem un lung metraj. Şi aici apare întotdeauna indecizia artistului, pentru că duşmanul binelui este mai binele. Noi am încercat să facem puţin mai bine şi nu ne-a ieşit atât de bine pe cât ne-am fi dorit să ne iasă. Oricum, filmul a ieşit şi odată ieşit a fost înregistrat. Aşa că ai dreptate… l-am făcut puţin cam repede!”

Iar întâlnirea celor doi, după multe alte discuţii, care mai de care mai interesante, nu s-a putut încheia fără promisiunea artistului ca atunci când va face un film în care va distribui şi un copil, Miruna va fi prima chemată la casting. Se spune că nu e bine să lucrezi la primul film cu animale şi cu copii, pentru că e foarte greu. Al doilea film al meu a fost cu un urs, s-a numit „Ursul”, aşa că am trăit această experienţă. Nu îmi rămâne decât să trăiesc şi experienţa unui film cu copii. Dar să ştii că dacă cumva o să am nevoie de un rol de copil, prima pe care o voi chema la casting vei fi tu.

Sâmbătă, la 9.30, la Digi24, o altă lecție despre viață, prin ochii copiilor, cu multe subiecte, invitaţi şi reportaje utile întregii familii, la emisiunea Jurnal pentru copii”, prezentată de Sara și Radu.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending