Connect with us

A-Z NEWS

Dan Diaconescu a mutat OTV-ul la periferia capitalei

Published

on

Reclame

Dan Diaconescu, fondatorul trustului de media din care fac parte posturile de televiziune OTV şi DDTV, a achiziţionat de la omul de afaceri Marius Locic un teren de 15.000 mp, o clădire administrativă şi hale, pentru “câteva milioane de euro”, unde îşi va muta toate activităţile din media, scrie blog-ul Otevizare.
“Tranzacţia a fost finalizată în urmă cu două zile. Deja, Diaconescu a plătit către Locic cele “câteva milioane de euro”.

“Clădirea a fost cumpărată în vederea mutării activităţilor grupului său de presă şi, probabil, suprafeţele excedentare vor fi ulterior închiriate”, a declarat pentru Business Standard Daniel Fenechiu, avocatul grupului de firme al lui Dan Diaconescu. Astfel, în clădirea amplasată în cartierul Militari din Bucureşti, pe bulevardul Preciziei, vor fi amplasate studiourile din care se vor transmite emisiunile OTV. Lucrările de reamenajare a imobilului au început cu aproape o lună în urmă, spun surse apropiate postului TV condus de Dan Diaconescu.

Mutările echipamentelor de producţie TV de la sediul din Piaţa Romană la cel din Militari au început deja cu câteva săptămâni înaintea finalizării tranzacţiei. Proprietarul OTV, care nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei, urma ca, la sfârşitul zilei de ieri, să aibă prima transmisiune în direct din studiourile TV amplasate în noul sediu.

Marius Locic, contactat de Business Standard, a declarat că tranzacţia este în jurul a câtorva milioane de euro, însă a refuzat să dea mai multe detalii cu privire la aceasta. Locic este cunoscut în mediul de business ca proprietar al trustului de media Locic Media Holding, care cuprinde ziarele Atac şi Interesul Public, cotidianul sportiv Goool Sport, televiziunile Canal 1 şi 10+ şi două tipografii. La sfârşitul anului trecut, în presă au apărut informaţii potrivit cărora Locic s-ar afla în negocieri cu un trust american pentru vânzarea a 50% dintre afacerile sale din media.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending