Connect with us

A-Z NEWS

Dan Diaconescu, rugăminte către președintele Klaus Iohannis: ”Să ia măsuri privind rezolvarea cazului OTV”

Published

on

Dan Diaconescu l-a rugat pe președintele Klaus Iohannis, în cadrul consultării de la Cotroceni, să rezolve problema OTV, scrie www.romaniatv.net.

Diaconescu i-a cerut lui Iohannis ca noul membru CNA numit de preşedintele României să ia măsuri pentru rezolvarea problemei OTV.

„Am vorbit despre faptul că toţi suntem Charlie, toţi suntem ziarişti, l-am felicitat pentru prezenţa sa la Paris, dar l-am rugat ca noul membru al CNA, pe care îl va numi, să ia de urgenţă măsuri şi prin prerogative sale, de asemenea, în calitate de preşedintele al României, să ia măsuri privind rezolvarea cazului OTV, care de doi ani aruncă România într-o lumină extrem de proastă. (…) România încalcă toate tratatele internaţionale, tratatul de la Lisabona care prevede că în mod clar (…) o televiziune ce emite din străinătate, de pe teritoriul UE, cum e cazul OTV, să poată fi recepţionată şi în România”, a declarat Dan Diaconescu, la ieşirea de la consultări.

CNA a retras licența audiovizuală a OTV, deoarece postul a primit mai multe amenzi pe care Dan Diaconescu nu le-a plătit. Acesta a susținut o conferință de presă din platoul OTV, în care a spus că decizia a fost una politică.

Decizia CNA a fost luată în unanimitate într-o ședință sumară la fel ca și execuția lui Ceaușescu. Ponta repetă pas cu pas tot cea ce a făcut Năstase în 2002.  Televiziunea poporului este închisă chiar de reprezentantul poporului, premierul Victor Ponta”, a spus Dan Diaconescu.

CITEȘTE ȘI:


Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending