Dan Diaconescu:"Am fost tras pe sfoară. Sunt primul ziarist din România arestat pentru un promo". Libertate pentru DD!!! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Dan Diaconescu:”Am fost tras pe sfoară. Sunt primul ziarist din România arestat pentru un promo”. Libertate pentru DD!!!

Published

on

Exclusiv Galerie Foto- Dan Diaconescu in sala de judecata

Sute de persoane il sustin acum pe DD la Judecatoria Sectorului 1, cu totii isi doresc ca acesta sa fie judecat in stare de liberate.

Oamenii cer ca DD sa fie in direct “acolo unde ii este locul”! La ora 21:30 incepe procesul lui Diaconescu,in urma acestuia  vom afla daca va ramane in arest timp de 29 de zile.

De 24 de ore toata presa din Romania il are in prim-plan pe ziaristul Dan Diaconescu care este acuzat de santaj si amenintare impreuna cu Doru Parv, realizator de emisiuni paranormale la OTV.

Diaconescu a venit de la Parchet la Judecatorie  in jurul ore 21, oameni prezenti la Judecatoria Sectorului 1 au batut cu pumnii si picioarele in duba politiei in care a fost adus Diaconescu!

Asteptam comentariul tau aici, iar daca il susti pe DD intra pe site-ul :

http://solidaritatedandiaconescu.ro/

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Cristina M

  23 iunie 2010 at 00:05

  Este ”o mare cacialma”!Ce exemplu de libertate ne prezinta justitia romana?Dosarul este o facatura,daca probele erau corecte, nu procedau asa!
  Vrem sa aflam si pararea justitiei americane( si nu numai!)!
  O SA AFLE O LUME INTREAGA DE LIBERTATEA PRESEI IN ROMANIA! POATE NE TREBUIA UN PRECEDENT PENTRU A FACE CUNOSCUT ADEVARUL LUMII INTREGI !
  MULTUMIM CA NE AUZITI1

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending