Connect with us

Emisiuni

Dan Helciug și Mioara Velicu se alătură echipei reality show-ului Ferma Vedetelor de la PRO TV

Redactia Radar de Media

Published

on

Ferma Vedetelor, cel mai tare reality show 100% românesc care va începe în curând la PRO TV, își întregește echipa de vedete cu Dan Helciug și Mioara Velicu. Cei doi se pregătesc să înfrunte viața la fermă alături de ceilalți concurenți deja confirmați: Ștefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim și Tudorel Filimon.

Dan Helciug este hotărât să aducă muzica la fermă, iar umorul și dezinvoltura sa sunt doar două dintre elementele care ne fac să credem că evoluția sa în acest show va fi cel puțin interesantă și presărată cu determinare și haz.

[sam id=”12″ codes=”true”]

“Am acceptat provocarea pentru că îmi place ideea și pentru că soția mea a hotărât că a venit timpul să fac armata :). Proiectul este excepțional! Are șanse foarte mari să dezvolte o audiență de top, însă nu m-am pregătit în nici un fel special! Vreau să mă bucur 100% de această experiență nouă.” – spune Dan.

Interpreta de muzică populară Mioara Velicu este determinată să aducă spiritul tradițional la Ferma Vedetelor și să le împărtășească colegilor din experiența ei de viață: “Consider că este o provocare pentru că voi fi în comapania mai multor persoane care au păreri diferite. Vreau să arăt că cei de vârsta mea pot fi folositori și ne putem adapta în orice situație. Știu că va fi greu, dar mai știu și că nu există “nu pot”, există “nu vreau”, iar viața mi-a arătat că pot să și câștig, dar să și pierd. Familia m-a încurajat să particip la acest show. Îmi este și teama, dar sunt și curioasă. Merg cu Dumnezeu înainte!”.

Viața în fermă nu va fi una ușoară, iar cei 12 concurenți vor avea bătăi de cap atât cu lipsa de intimitate, frigul, organizarea muncii, cât și cu sarcinile pe care vor trebui să le ducă la bun sfârșit. Iulia Vântur, gazda acestui show, va fi alături de ei, îi va îndruma în activitățile lor și îi va sprijini atunci când viața la fermă poate deveni prea dificilă.

Peripețiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite în aceeași casă, în condiții de viață extreme și lipsite de confort, vom vedea din martie în cel mai tare reality-show 100% românesc: Ferma Vedetelor!

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending