Connect with us

AUDIENȚE TV

Dan Negru – lider la startul unui nou sezon Plasa de stele (vezi cifre)

Published

on

Reclame

Cel de-al doilea sezon al show-ului Plasa de stele, prezentat de Dan Negru a luat startul în forţa la Antena 1. Prima emisiune, difuzată ieri, 14 septembrie, s-a impus lider incontestabil de audienţă la nivelul  publicului din mediul urban, Dan Negru consolidându-şi astfel poziţia de lider al divertismentului românesc.

Dan Negru a revenit aseară pe micul ecran cu un nou sezon de farse. Cele prinse în plasa de stele la prima ediţie a celui de-al doilea sezon au fost, spre deliciul telespectatorilor, Maria Cârneci şi Andreea Bălan.  Farsele pe care Dan Negru şi echipa sa le-au făcut celor două interprete au fost cel mai urmărit program în intervalul 20.32 -22.00.

Astfel, la nivelul targetului all urban, Antena 1 a înregistrat 6.4 procente de rating şi o cotă de piaţă de 15.8%, în vreme ce PRO TV, situat pe cea de-a doua poziţie în clasamentul audienţelor, a înregistrat 5.5% rating şi 13.4% share. Pe poziţia a treia s-a situat Antena 3, cu 2.6%rating şi 6.3% cotă de piaţă.  La ora 20.53, Antena 1 a fost urmarită de 1.099.000 de telespectatori din mediul urban, aproape dublu faţă de numărul celor care au urmărit programul difuzat de PRO TV.

Telespectatorii se vor reîntâlni şi în această seara cu Dan Negru, de la 20.30, când debutează cel de-al şaptelea sezon „Te pui cu blondele”.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 14 septembrie 2010
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending