Connect with us

Life Style

DAN NEGRU, despre PRO TV: „Am belit-o! Deci, vine vremea dezvaluirilor”

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Dan Negru prezentatorul show-ul Serifi de Romania, care va debuta in acesta toamna la Antena 1 a scris pe contul sau de Facebook despre vedetele PRO TV, care au ajuns subiect de „barfa” pe internet.

Negru face referire la fostul director al PRO TV International, Doina Gradea, mana dreapta a lui Adrian Sarbu (n.r. -pe vremea cand PRO TV-ul era condus de Sarbu). 

Iata ce scrie Dan Negru:

„Fosta asistenta a lui Adrian Sarbu face dezvaluiri despre vedetele Pro, asa ca le-am spus colegilor mei de breasla : “am belit-o ! “. Toti ! De la Andreea Marin la Teo, de la Brenciu la Negru. In anii nostri de televiziune de multe ori ne-a sarit tandara, de multe ori am sarit calul si adeseori ne-am aparat ideile declansand conflicte si scandaluri. Daca directorii cu care ne-am certat de-a lungul anilor vor incepe sa ne torne prin carti, am belit-o ! N-am gasit un sinonim mai elegant!

Iaca,un exemplu: acu’ vreo 15 ani- in timpul unei sedinte de redactie- am ajuns la capatul rabdarii cu un sef de-al meu care ma contrazicea mereu aratandu-mi niste grafice pe un calculator. N-am mai rezistat si i-am turnat un pahar plin cu apa pe tastatura. M-am racorit.” [nextpage title=”CONTINUARE PE URMATOAREA PAGINA!”]

„Omul nu mai lucreaza demult in televiziune, graficele nu i-au folosit prea mult,dar daca ar scoate o carte, paharul meu cu apa ar fi un capitol savuros! Fosta asistenta a lui Sarbu a deschis un drum…Deci, vine vremea dezvaluirilor. In lumea civilizata a showbiz-ului exista contracte de confidentialitate pe 50 de ani.

La noi…Asa ca, Teo, Andreeo, Raduleasco. .am belit-o!”, incheie Dan Negru. 

Detalii in articolul de mai jos:

De ce a plecat Florin Călinescu din PRO TV atunci când prezenta talk show-ul Chestiunea Zilei? Noi dezvăluiri oferite de Doina Gradea!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending