Connect with us

Emisiuni

Dan Negru cãtre Adriana Bahmuţeanu: „Ai slãbit mult, cã eşti liberã pe piaţã!”

Avatar

Published

on

Un nou sezon al emisiunii prezentate de Dan Negru, “Plasa de stele”, începe din 23 ianuarie, într-un platou nou nouţ, mai spaţios, intrucât cel vechi a fost dãrâmat din temelii de cei pãcãliţi.

Printre noutãţile cu care Dan Negru îşi întâmpinã telespctatorii se numãrã şi faptul cã plasa va fi aruncatã şi oamenilor obişnuiţi. Negru va intra în direct cu un actor sau o vedetã, aflat într-o locaţie din ţarã, fie mall, restaurant, cinematograf şi va coordona un scenariu care se întâmplã în timp real. Pentru primul episod, în ajutorul lui Negru va veni Adriana Bahmuţeanu, iar la vederea bunei sale prietene, prezentatorul nu s-a putut abţine sã constate cât de mult a slãbit aceasta în ultimul timp:  „Ai slãbit mult, cã eşti liberã pe piaţã!” a glumit Negru!

„Mã simt bine ori de câte ori merg la Negru în emisiune! Mã bucur mult cã m-a invitat, ne înţelegem perfect de când ne ştim. Şi ne şi asemãnãm, de altfel: suntem la fel de „agitaţi” şi amândoi dãm din mâini la fel de mult. În plus, cu atâtea complimente, ar fi fost şi imposibil sã nu mã simt bine: mi-a spus cã îi place cum arãt, cã am slãbit şi a pus totul pe seama faptului cã sunt <<liberã pe piaţã>>. Cee ce e adevãrat: am vrut sã le deomnstrez tuturor cã un divorţ nu numai cã nu e o dramã, ba din contrã…e mai bine sã pui capãt unei situaţii nefericite. În fine, mai bine zic sã vã uitaţi la Plasa de stele, miercurea asta, de la 20:30…Neapãrat!”

Foto Credit: Antena 1

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending