Dan Negru către Cabral: Un posibil eşec al quizz-ului "Ce spun romanii" ar speria televiziunile! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Dan Negru către Cabral: Un posibil eşec al quizz-ului „Ce spun romanii” ar speria televiziunile!

Published

on

Foto Montaj: RADAR DE MEDIA

În contextul în care la PRO TV a debutat săptămâna trecută game show-ul „Ce spun romanii”, difuzat de luni până vineri de la ora 18:00 şi prezentat de Cabral, Dan Negru a scris pe contul său de Facebook, că acesta emisiunea ar fi „un posibil eşec”. 

Dan Negru mai spune că în România în afară quizz show-ului Te pui cu blondele pe care îl prezintă de 8 ani la Antena 1, pe piaţă nu mai exista niciun astfel de program. 

Iată ce a scris Negru pe Facebook:

„I-am spus-o şi lui Cabral ca un posibil eşec al quizz-ului „Ce spun romanii” ar speria televiziunile şi ar scoate ideea de quizz din programele tv o vreme. Deocamdată n-a fost nici un hit dar nici un mare eşec, vârful de audienţă al showului a fost miercuri, 29 iulie, când „Acces Direct”- liderul pe acel tronson-a încercat o poveste lacrimogena cu o mamă care şi-a reîntâlnit copilul după 20 de ani.

România e singura ţară europeană fără quizz-uri la televizor, „Te pui cu blondele ” e singura opţiune constantă în ultimii 8 ani.Se pare că 2015-2016 va aduce trei quizz-uri tv în România. La noi, ori nu e nimic, ori e abundenţă. Mediaset a anunţat top 3 programe tv cu public quality 2014: Cupa Italiei la fotbal, Squadra Anti-Mafia( un serial tv) şi Avanti un altro! ( quizz-ul lui Bonolis). Nu ştiu să existe la noi un top programe tv-public quality…Aşa arată quizz-ul lui Bonolis”.

Video aici. 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending