Dan Negru despre războiul giganților media: Pro TV și Antena 1 - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Dan Negru despre războiul giganților media: Pro TV și Antena 1

Published

on

Dan Negru vrea ca războiul de pe piața tv din România să se ducă între mai multe televiziuni. Doar atunci piața media va fi mai performantă, crede acesta.

 ”Totuși, ca piața de televiziune din România să devină puternică și performantă e nevoie ca și alte televiziuni să conteze în războiul ăsta, nu doar Antena și Pro. Atunci vom deveni puternici ca breslă.”, a declarat el într-un interviu acordat pentru RADAR DE MEDIA.

Negru este prezent pe piața de divertisment tv din România de 16 ani, și mereu Antena 1 s-a luptat cu Pro TV. El aduce în discuție că acum 14 ani, show-ul de umor de forță al Pro-ului era Vacanța Mare, iar competitorul direct al lor era Academia Vedetelor.

Nici în prezent, bătălia pentru locul fruntaș dintre cele două televiziuni nu s-a încheiat. Azi, Pro TV are ca umor serialul ”Las Fierbinți” și competitorul lor direct, în serile de joi, este ”Next Star”, show-ul lui Dan Negru din prezent.

Moderatorul ”Next Star” este de părere că, în lupta pentru audiențe dintre greii media din România: Pro TV și Antena 1, ar trebui să se țină cont și de alte programe, aparent inofensive și ieftine, dar care au de multe ori profituri uriașe.

Dan Negru face referire aici la Național TV sau la unele reality-showuri de pe Prima sau Kanal D, despre care este convins că vor face valuri în câțiva ani.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending