Connect with us

Dan Negru a scris pe contul sau de socizliare despre ultima vizita pe care i-a facut-o lui Corneliu Vadim Tudor. In plus, CV Tudor a fost invitatul lui Dan Negru in ultima editie a show-ului Te pui cu Blondele de la Antena 1. 

DAN NEGRU: „Daca as avea talent, as putea sa scriu o carte depre intalnirile mele cu Vadim Tudor. Ce minte stralucita! Ultima data cand am avut sansa sa-i fiu oaspete acasa am glumit pe seama posteritatii,facand fotografia de mai jos in fata biroului si bibliotecii lui,ticsite cu carti si insemnari!

Intodeauna le aducea copiilor mei cate un cadou…Am acasa jucarii de pe la Strasbourg sau iconite de la Jerusalim pe care Dara si Bogdan le-au primit de la Vadim.Mereu ma intreba de ei, ori de cate ori vorbeam la telefon sau ori de cate ori ne intalneam. Si am o multime de carti pe care mi le-a facut cadou, de la Esenin pana la Maria Rilke.Ultima data am vorbit duminica, cu o zi inaintea sfarsitului.

Era bine-dispus , m-a sunat sa ma roage sa ajut o fetita de vreo 10 anisori. Apoi, m-a naucit vestea! In ultima emisiune cu Vadim,cu doar trei sapt in urma, l-am intrebat ce e dincolo de moarte!!! Habar n-am ce mi-a venit sa-l intreb asta…Am sa-i caut raspunsul pe inregistrarea emisiunii si am sa vi-l arat. Mi-au placut aforsimele lui. Sclipitoare! Iata unul din ele : “ Privesc pe ecranul unui ecograf la organele mele interne :“Unul dintre voi ma va vinde” spun si eu, ca Iisus , gandindu-ma care dintre ele ma va rapune…”L-a vandut inima…” 

Corneliu Vadim Tudor si Dan Negru  Foto Credit: Facebook - Dan Negru

Corneliu Vadim Tudor si Dan Negru
Foto Credit: Facebook – Dan Negru

DAN NEGRU: „Nu am fost niciodata curios sa-l intreb pe Vadim Tudor de ce a intrat in lumea tabloidelor si in politica…Era un bun vanzator de cultura generala,asta ma interesa pe mine! Toti ceilalti care vand cultura la televizor sunt pretiosi, gangavi si lipsiti de carisma! Atat vreme cat vor exista discursuri anti-romanesti va fi nevoie si de o replica nationalista! Vadim o dadea! In vara asta am stat la taclale de cateva ori si mi-a spus ca moda nationalista nu o sa treaca niciodata, ca va fi mereu cool sa-ti aperi valorile ,chiar cu discursuri explozive. Cu doua saptamani in urma, pe 2 sept, l-am intrebat ce e dincolo de moarte”. video aici. 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending