Connect with us

Emisiuni

Dan Negru este următorul invitat al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D

Foto Credit: Kanal D
Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Dan Negru este invitatul de marți, 12 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.  Personalitate marcantă a showbiz-ului autohton, prezentator TV, scenarist și co-autor al unor formate de televiziune, Dan Negru are o carieră de peste 25 de ani în televiziune. 

 

 

Personalitate expansivă, cu o bună dispoziție molipsitoare, Dan Negru a reușit de-a lungul timpului să fie foarte discret în ceea ce privește viața personală. Prin acest interviu spumos, telespectatorii vor avea ocazia să îl descopere într-o nouă lumină şi să afle lucruri în premieră despre celebrul om de televiziune.

 

“Vă țineți ascunsă soția de presă ?”, “De ce îi interziceţi fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune ?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin ?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut ?”, “Vă “săpați” colegii pentru a obține proiecte TV ?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion ?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru, în ediția de marți, 12 ianuarie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 

 

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending