Dan Negru: Kanal a făcut audiență uriaşă cu subiectul ăsta, chiar dacă a făcut-o pe un consum mic, de vară ... - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Dan Negru: Kanal a făcut audiență uriaşă cu subiectul ăsta, chiar dacă a făcut-o pe un consum mic, de vară …

Published

on

Foto Credit: Facebook/Dan Negru

După ce săptămână trecută Leo de la Strehaia a fost prezent, în premieră,  în şedinţă CNA pe marginea subiectului din show-ul Wowbiz de la Kanal D, Dan Negru şi-a adus aminte de o situaţie asemănătoare de acum 10 ani! Prezentatorul a fost atunci la CNA cu vedetele emisiunii „Ciao Darwin”. 

Despre prezenta lui Leo de la Strehaia alaturi de prezentatorul Mădălin Ionescu, in sedinta CNA, RADAR DE MEDIA a scris aici. 

Redam în continuare postarea de pe Facebook:

„Leo de la Strehaia a fost la şedinţa CNA-ului…E adevărat,Kanal a făcut audienta uriaşă cu subiectul ăsta, chiar dacă a făcut-o pe un consum mic, de vară, când încărcarea de publicitate e la minim. Sezonul a fost greşit ales. Totuşi, ce treabă are un personaj al unui show de televiziune într-o şedinţă CNA? Am păţit-o şi eu cu vreo 10 ani în urmă când CNA-ul a chemat vedetele CIAO DARWIN la o şedinţă. Am trimis-o pe Francesca, o rata care era personaj în show…Nu cred că au discutat cu rata…Sunt curios ce-or fi vorbit cu Leo?”

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending